5

5 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Kære Hindbær, fortæl mig hvad der sker med reparationen hindbær? Hun er andet år giver en afgrøde i form af klaser af tørre og små bær i enderne af grene. Rigelig, men uspiselig.

  svar
 2. Jan Ostapenko, Maikop

  Hybrid reparation hindbær giver meget lidt rod skud på en afstand fra moderbusken. Denne funktion ejere af små tomter vil finde fortjeneste, og producenterne af kimplanter og dem, der ønsker at lægge en stor plantage - en ulempe. Repareret hindbær "løber ikke" til nabostater, men det er ekstremt svært at adskille en levedygtig frøplante.

  Gartnere kan rådgive to måder at reproduktion remontant hindbær: opvågnen perifer underjordisk nyre og grønne rode stiklinger.
  I det første tilfælde, skal det tidlige forår skovl fjerne den centrale del af bøsningen (diameter 15-20 cm). På de rødder, der er tilbage i jorden væk fra centrumknopperne, vil vække og skuddene kommer frem. Grave ud processen, trække sig tilbage fra den til siderne for 15-20 cm for at fange det maksimale af forresten med sugerødder. I plantning året, lad ikke plantene blomstre, for dette, skåret toppen i juli.
  Raspberry hindbær er normalt udskåret til vinteren, men i det første efterår lader skudene vinteren. Vil overleve - i juli vil du høste høsten. Det vil dø - nye skud vil vokse fra rhizomet om foråret.
  Grøn rodnet stiklinger taget i slutningen af ​​foråret, når fuldt udvokset spirer i 4-5 cm. I denne skovl af jord bunden af ​​busken og stilken skæres flygte fra underjordiske lys del.

  svar
 3. Tatiana

  Hindbær vokser frit (en busk fra en busk i en afstand på mindst 1m). Jeg ser, så plantningen ikke tykner - dermed sygdommene og afgrødefejl.

  På fabrikken forlader jeg som regel 4 frugtsprutter. Efter fruiting skar jeg dem næsten på selve jorden. For vinteren forlader jeg 4-5 nye skud, der er vokset over sæsonen. I foråret forkorter jeg dem til 10 cm, så der ses laterale skud på hvilke bær der vil være. Det gør jeg hvert år. Hindbær er ikke syg, der er altid mange frugter, og de er store, søde.

  svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Bladene på hindbærene bliver røde ved kanterne (som om brændt) og visne.
  I mindre grad observeres det samme mønster på jordbær. Hvad sker der?

  svar
  • OOO "Sad"

   Bladene af hindbær og jordbær kan blive røde af forskellige årsager. Ofte reagerer planter således på manglen på batterier. Mangel på fosfor eller kalium vil gøre op for de tilsvarende gødninger, der vil blive tilsat i september. Hvis der ikke er tilstrækkelig nitrogen gøre NPK kompleks gødning eller tidlige forår, ammoniumnitrat eller urinstof (alle under instruktionen). Korrekt forberede jorden før om plantagen - dyrkes på stedet grøngødning (olie radise, hvid sennep, lucerne, lupin). Så frøene og i 1-2 måneder, forsegl den overgroede overjordiske del i jorden. I det tidlige efterår eller forår, som jorden tillader, plante haven planter på det forberedte sted.

   En anden almindelig årsag er resultatet af svampes og skadedyrs aktivitet. Hjælper på problemet med forarbejdning (i september og tidligt i sæsonen før bladene): fra sygdomme - kobberholdige lægemidler (såsom Bordeaux væske - 100 10 g pr liter vand), mod skadedyr - insekticider (f.eks Akarinom).

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.