Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Valentina Mikhailovna

  Bedstemorens pelargon, som engang plejede at ligge på vindueskarme i næsten alle lejligheder, bliver endnu en gang mere populær. For en uvenlig vilje blev denne smukke blomst døbt symbolet på det borgerlige liv, og dette førte til udvisning af vores boliger i mange år. Men geranium returnerer, men nu hedder det Pelargonium, og det tidligere navn er givet til vilde blomster, der er populært kendt som Crane.

  Plantning stiklinger
  Men ændringen af ​​"efternavnet" reducerede ikke enten skønheden i denne blomst eller vores kærlighed til den. Og for at få ham til at føle sig godt i vores hus, er det værd at lære at multiplicere. Dette gøres bedst med stiklinger af længde 5-7 cm (høje sorter) og 2,5-4 (understørrelse). De er skåret fra skud rettet vinkelret på hovedet. Hver skal have mindst 3 blade. Skæringen udføres vinkelret på stilken.
  Forbered et lidt vådt lyssubstrat bestående af højmørvevæv og vasket grovkornet flodsand (2: 1) eller fra højmørv og perlit (5: 1). I kassen på afstand 2-3 ser fra hinanden plantede stiklinger. Hvis der kun er et par af dem, så kan du rodfæstet en efter en i en 0,2-liter pot med huller, der er præfabrikerede. Umiddelbart efter plantning er stiklinger ikke vandet. Du kan gøre det den næste dag, og derefter - efter behov. Fuglen af ​​pelargonium overfører med vanskeligheder, foruden det kan føre til rotting af rødderne. Af samme grund må du ikke sænke stiklinger i et glas vand. Ingen grund til at sætte stiklinger på vindueskarmen, fordi 2-3 af dagen ikke har brug for et stærkt lys. Og så for vækst og udvikling skal de fremhæves i løbet af 12-14 timer om dagen.
  Bemærk
  Umiddelbart efter plantning af stiklinger kan bladene på dem falme lidt, men på 3-4-dagen genoprettes deres elasticitet.

  Sygepleje
  Så snart rødderne ser ud, er det nødvendigt at lave folie dressing med kompleks mineralsk gødning til kimplanter -1 en gang hver 7-10-dage (ifølge instruktionerne). Når stiklinger begynder at vokse og blive stærkere, skal de overføres til nye frøpotter med en diameter på 9-11. Se til jordblandingen, som du har brug for: gødning humus, arkkompost, ridning tørv og flodsand eller perlit (1: 1: 1: 0,5). Når pelargonium vokser op, transplanteres det i potter med en diameter på 13, se
  Bemærk
  Denne plante hjælper ikke kun med ENT sygdomme, men også for hovedpine og migræne. Normaliserer hjertet og blodtrykket. Sænker blodsukkerniveauet. Det har en vanddrivende effekt. Det hjælper også med åreknuder. Healer sår og nedskæringer.

  Rådet
  For frodig blomstring i begyndelsen af ​​væksten i pelargonium, skal du fjerne vækstpunktet over 4-5-m-bladet. Dette gør det muligt for planten at "fluffe" på grund af dannelsen af ​​laterale skud.

  svar

Forlad feedback, kommentarer