1 Kommentar

 1. Alla Krasnovid, s. Komarovka, Chernigov reg.

  Det faktum, at kaktuserne har brug for kold om vinteren lyder som et paradoks. Men det er det. Vinter til kaktus - en hvileperiode. Den optimale temperatur til vintering er 5-15 ° (til kontrol er det bedre at få et termometer). Kaktuserne skal gradvis undervises til denne temperatur, samtidig med at temperaturen reduceres og vandet reduceres. Hvis planterne er på vindueskarmen, skal du beskytte dem mod batteriet (hegn af med glas, film eller krydsfiner). Om vinteren kan det være meget koldt udenfor, hvilket betyder at det er nødvendigt at opvarme vinduet med et håndklæde eller tæppe, og sæt blomsterpotterne på skumplast. Fra november til marts bør vanding udelukkes.
  Om foråret kaktusene vække. For at fremskynde denne proces kan du i marts sprøjte planterne med varmt vand. Hvis planterne var om vinteren i mørket, hvis du omarrangerer gryderne på de lyse vindueskarme på 1-2 uger, bør kaktuserne være dækket af gasbind. Ellers kan de blive brændt.
  April er måneden for tilbagevenden til kunstvanding. Ved begyndelsen af ​​varme dage øges mængden af ​​vanding, men ved den næste befugtning skal jorden være tør. Det er bedre at bruge varmt regnvand. Så snart knopperne vises, skal du stoppe med at vandre, indtil kaktussen er falmet.

  Transplantation udføres hvert år i en gryde med større diameter. Det er bedre at tage særligt land i butikken, der er også egnet dræning på samme sted. Replant kaktus vanskelig. Selv tykke handsker gemmer ikke fra rygsøjlen. Det er praktisk at bruge flere aviser, folde dem flere gange. Denne "tørklæde" kan let afhente kaktusen fra puljen og overføre den til en anden.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.