1 Kommentar

 1. Elena Pavlovna Lukas

  På forretningsrejse oplevede jeg for første gang en blomstrende montage, som også er stylet som japansk gladiolus. Planten tiltrak straks ikke kun på grund af sin skønhed, men også fordi det sjældent blev dyrket på vores blomsterbed. Og jeg fik ideen til at starte den samme blomst i landet.
  Hvad elsker
  Jeg lærte at planten elsker humusrig, ret fugtig jord, men tolererer ikke stillestående vand. Jordbunden skal tilberedes i efteråret: på 1-pladsen. m plot gør 2 skovle af humus, 40 g superfosfat, 20 g kaliumchlorid, 100 g hydratiseret kalk. I foråret tilføj 30 g nitrogengødning.
  Planteret med montbretic pærer i slutningen af ​​april - begyndelsen af ​​maj, samtidig med gladioli. På dette tidspunkt bør jorden på en dybde af 10 cm varme op til 10 varmegrad. Hvis du er forsinket i plantningen, vil pærerne rod dårligt.
  Tips er ikke altid hjælpsomme.
  Det anbefales ofte at grave montbretic pærer til vinteren - i anden halvdel af oktober. Det er på dette tidspunkt, at "børn" vokser og modnes. Opbevar pærerne i køleskabet eller kælderen. I marts, og det er en måned før plantning i åben grund, udtages plantemateriale fra oplagringsstedet og efterlades i et varmt og lyst rum i flere dage. Derefter forberedes pærerne til den kommende plantning: "rede" demonteres, tørrødder og maskeskaller fjernes, og "børnene" adskilles.

  Det gjorde jeg. For første gang har jeg plantet en montbrae, i efteråret gravede jeg op pærer og lagrede dem i køleskab. Resultatet var skuffende: nogle prøver tørrede op. Det følgende år besluttede jeg at eksperimentere og ikke grave dem, men forlod dem i en blomsterbed. Montbrecia vinterede godt, og det blomstrede fint. Samtidig er det vokset flot. Her er blot et snit, disse blomster er meget korte og falmer hurtigt.

  Når reglen er gyldig
  Nu vil jeg altid forlade pærerne i blomsterbedet. Dette er en anden plus uhøjtidelig plante. Men jeg vil gerne bemærke, at montagen vil tolerere vinterbrønden, hvis jorden er tør. Og hvis haveområdet ligger i et lavland, hvor grundvandet er tæt på overfladen, er det bedre at grave pærerne ud, ellers bliver de våde og rådne. Dette skal ske mindst en gang i årets 3. Hvis vi forsømmer reglen, vil montbrecia blive værre at blomstre på grund af fortykkelse.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.