6 anmeldelser

 1. Евгений Жихарь, г. Самара

  Какие сидераты можно будет посеять весной, чтобы к началу посева семян овощей растения выросли, их можно было скосить и использовать в качестве мульчи? Хочу купить семена сидерата зимой, пока они дешевле. Но не знаю, где их хранить. Сколько семян нужно купить для участка в 6 соток?

  svar
  • OOO "Sad"

   — Лучше всего для раннего посева подходит горох. Его семена начинают прорастать при температуре +1.. .+2 град., а всходы переносят заморозки до -8 град. Чтобы засеять 6 соток земли, вам потребуется примерно 15 кг.
   Мне как-то довелось посеять горох в середине марта. После этого выпал снег и пролежал неделю. Несмотря на это, уже через несколько дней после того, как снег растаял, появились всходы. Что касается мульчирования грядок зеленью гороха, то с этой целью лучше использовать газонную траву, а стебли гороха отправить в компост.

   svar
 2. Olga Boyarinova, Samara

  En samtale med min vejleder blev indledt af hans råd til at plante siderats - planter. forbedring af jordens kvalitet og struktur. Selvfølgelig blev jeg interesseret i muligheden for at fodre jorden ikke med gødning, som vi ikke har. og voksende på stedet nyttige planter.
  Tilhængere af økologisk landbrug rådgiver sågrøngødning i det tidlige forår, før plantning af kimplanter af grøntsager. Desuden på en sådan måde, at ved at plante de "haver", den voksede sidererede (lukket fra den brændende (de uadapterede buske af solens planter).
  God ide, tænkte jeg og kom til forretning. Sidste år i begyndelsen af ​​april sårede 5 phacelia. I midten af ​​maj plantede hun tomatplanter og lidt senere, aubergine og peber. Phacelia havde da allerede indrammet en tæt mur af de kommende senge. En uge senere blomstrede hun smukke blomster. Men buskene - tomater og peber begyndte at visne for vores øjne, i to og en halv uge blev de tyndere og lysere. Kun dem. der var langt væk fra phacelia, udviklet som normalt.

  Endelig indså jeg, at det var tid til at skære den grønne masse. Generelt forsvandt eksperimentet. Jeg var nødt til at gætte på, at phacelia's kraftige rødder ikke kun bidrager til væksten af ​​grøntsagsplanter, men også trækker alle næringsstoffer på sig selv. Så min erfaring tyder på: du kan ikke helt tro på alle anbefalingerne.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Om foråret er såning siderats en farlig vej. Når planter vokser ved siden af ​​hinanden, spiser de en hel seng. Unge frøplanter er meget følsomme for lys, især frøplanter af tomater, der vokser hurtigt. I det tidlige forår kan du kun plante siderater til senplantede afgrøder, som f.eks. Kål. Men før plantning af planter skal græsgødning klippe og grave jorden op. Hvis de og andre sidder sammen, vil ingenting vokse.

  Hvis du ønsker at prytte planter fra den brændende sol eller beskytte mod vindmøller, er det bedre at plante majs eller solsikke i en halv meter fra sidste række. Phacelia og andre bælgfrugter falder på jorden og knuse tilstødende planter. Der skabes for høj fugt og fremkalder sygdommens fremkomst. Og hvis de vokser tæt på planter, fjerner de selvfølgelig alle næringsstoffer og lys.
  Siderats skal plantes på vegetabilske senge i anden halvdel af sommeren, lad dem vokse centimeter på 15-20, klippe, begrave dem i jorden. Dette er især vigtigt at gøre i områder, hvor afgrøde ikke overholdes. Den grønne gødning vil berige og helbrede jorden.
  Saregp og blad sennep, lupin og andre siderater er meget nyttige. Før vinteren kan du så vinter rug og hvede, og om foråret at klippe og pløje dem i jorden.

  svar
 4. Antonina Gurochkina

  Efter at løgene og hvidløgene har havret havre. Han gik op, men bladene var røde. Betyder det at planter mangler noget?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Det er sandsynligvis, at dine planter rapporterer, at de ikke kan lide længden af ​​dagslys timer. Jeg anbefaler i fremtiden, efter høst af løg og hvidløg som siderata, så olie oliven eller vinter rug. Resultatet bliver bedre, og planterne vil ikke skræmme dig med et eksotisk udseende.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.