3

3 anmeldelser

 1. L. IVLAEVA

  Arbejde i haven maler ikke hænderne. Mere præcist, han maler, men slet ikke i den farve, han gerne vil se. I flere år har jeg oplevet forskellige måder at holde huden og neglene rene på.

  Den velkendte "citronskive" metode er at tørre hænder, negle og under neglene, efter at hoved snavs er skyllet af med sæbe og efterlade det lige på huden. Ja, citronsyre lyste hurtigt alle porerne og revnerne ... men neglene efter en sådan udførelse begyndte at eksfolieres og brydes. Måske er det en individuel reaktion, men jeg var nødt til at se efter et alternativ.

  Rødvin! Når det er, eksisterer problemet med beskidte hænder for mig ikke. Det er nok at gnide børstens børste i hænderne - og de er rene igen. Det virker endnu bedre end citron, fordi det ikke tørrer håndens hud. Derfor forlader jeg hvert år en del af afgrøden på en busk - udelukkende til hygiejniske formål.

  Da min redningsmand endnu ikke var moden, bruger jeg sorrel eller Rabarber blade (ikke ofte for ikke at overdrive min hud): snavs og endda tomatgrønne blade uden problemer. Og til tider arrangerer jeg parafinbehandling til haven. Jeg anvender paraffin på mine hænder, sætter tynde plastikhandsker på, og på toppen bruger jeg almindelige havehandsker. Jeg arbejder i to timer til min egen fornøjelse - og hænderne på mine hænder er rene, bløde og glatte. Og jeg blev rådgivet denne opskrift: bland 100 ml 3% hydrogenperoxid og 10-20 ml ammoniak, tilsæt enhver flydende sæbe. Sæt dine hænder i denne løsning efter arbejde, og de mørkede revner vil blive lyse igen. Nå, så fedt kun dine hænder med en fed fløde.

  svar
 2. Irene

  På skud af rødbønner dukkede plaques og hvid patina, svarende til slim. Der er ingen sådan blomst på bær og blade.
  Er det farligt for anlægget?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Willow shchitok indgivet på din solbær. Disse skadedyr suge saft fra skuddene af vinmarker, stikkelsbær, der i flere år svækker og kan endda dø. En lignende situation udvikler sig, når buskene er befolket med akacie falsk skjold. Disse skadedyr har en slags beskyttelsesskærm, som består af larveskind og voks. Larverne lukker fra æggene dvaletil under skærmen i løbet af blomstringsblomstringen (de kaldes vagrants). De kryber langs grenene, som de sætter deres proboscis i for at fodre på planternes saft. Kontrolforanstaltninger

   Skær de skud, der nu er befolket med skjolde, og brænd dem straks. For fremtiden: for at forebygge, spud buskene i oktober med jord (og om foråret efter sneen smeltet, fjern disse højder af jord).
   I foråret før blomstringen behandles planterne med en lepidocidbiopreparation eller et insektmiddel (Kin-mix, Colorado, Mo-Spilan, Tanrek, Fu-fanon). Det er vigtigt ikke kun at sprøjte, men at fordybe grene direkte i spanden med sammensætningen.
   Det er sikrere at fjerne de allerede vedhæftede voksne kvindeskalaer med hånden ved hjælp af en tandbørste, bomuldspude eller svamp gennemblødt i sæbevand.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.