1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Olga VOROBYEVA

  Det skete så, at min mand og jeg arbejdede alle vores liv i agrosfæren: han arbejdede som en førende agronomiker, og jeg var laboratorieassistent i distriktets frøinspektion. Derfor kan vi, selv efter at have sluttet sig til en velfortjent hvile, ikke forestille os vores liv uden at plante vokse og lande.
  På vores hjemmeside forsøger vi at vokse så mange sorter af grøntsager, blomster og eksotiske som muligt, blandt hvilke vi selvfølgelig har vores yndlings sorter. En af dem - Aubergine Helios, opkaldt efter den gamle græske gud af Solen.

  Helios - mellemfristet sort (vegetationsperiode fra skud til teknisk modenhed af frugter - 95-120 dage). Busken er kraftig, høj (70-100 cm). Frugter af masse 200-300 g, runde, store, kødfulde, i biologisk modenhed har en purplish farve. Kødet er tæt, uden bitterhed, meget sart og velsmagende, indeholder få frø. Frugter er gode til konserves, forarbejdning og fyldning. Fra dem får du lækker kaviar, ragout, saute og andre retter.

  Gelios sort, ligesom andre sorter af aubergine, dyrkes i frøplante. I starten af ​​marts så vi frø på filterpapir,
  Moisturizing, sat på en tallerken, læg den i en plasticpose og lad i et varmt rum. Et par dage senere, da hatch frø, så dem i kasser med løs frugtbar jord. Ægplantestiklinger i vindueskarmen leve op til 10-15 maj, og når truslen er gået WHO Vrátna frost, blev planterne slukket og plantet i åbent terræn eller mellem roserne i haven jordbær første leveår. Colorado bille sjældent finder dem her, så aubergine forblive intakt og give miljøvenlige fordele.

  svar

Forlad feedback, kommentarer