4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Lydia Kovaleva

  Æbler sene sorter fjerne træerne efter 20 oktober nødvendigvis i det solrige vejr. Og straks min dem med en sæbe svamp lige i haven.
  Derefter skylles med rent vand, sat i en plastkasser til frugt og tørret i havepavillon i gaden (ikke mindre end en dag).

  Senere på eftermiddagen høst pack - Hver æble wrap i plast wrap og sprede bladstilke til bunden af ​​kassen i et enkelt lag i kasser, der falder ned i kælderen og sætte en på én whatnot. Som et resultat af 10 kasser, kan maksimalt tre fostre bøjes. Før læggingen høstes, behandles kælderen med røg fra svovlkøleren.

  svar
 2. Anatoly Karpachov

  Apple Tree Evelina (plantet i foråret 2017.) Udvikler sig generelt godt. Men bladene begyndte at blive gule og tørre op. Forarbejdet og fodret, som forventet. Rådgive hvad du skal gøre.

  svar
  • OOO "Sad"

   Grade Evelina æble - en klon af de tyske sorter Pi nova, som med succes vokser og bærer frugt i gode forhold, Vinnitsa regionen, og dermed kan årsagen til gulfarvning og tørring af blade i forsommeren kun én være - i den overjordiske del modtager ikke strøm. Hvorfor?

   Måske på grund af:
   mangel på vanding under en tørke
   Skader på stangen i rodhalsområdet (omhyggeligt inspicere dette sted);
   rodsystem skader bille maj larver, rotter eller mus (med rocking træstamme kan let fjernes fra jorden).

   svar
 3. Valentina FEDOTOVA, Nizhny Novgorod.

  Mine æbletræer giver fremragende høst. Jeg er sikker på, at det er en fordel af kornfoder - jeg graver hver måned i stubbeskiver i rodzonen. Jeg bemærkede, at der var meget mere frugt i træerne. Og under æbletræer planter jeg resterne af tomatplanter for at beskytte træerne mod svampesygdomme. Jeg indsamler æbler med et særligt net.

  Frugter før lagring til opbevaring 10 minutter Jeg holder i en vandig opløsning af iodinol (jeg køber i et apotek). Så tager jeg æblerne, tør dem ikke af, men lad dem tørre naturligt. Jeg lægger dem i kasser og opbevarer dem i kælderen. Lies fremragende!

  svar

Forlad feedback, kommentarer