2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. A. Ivashchenko Moskva regionen

  De plantede en række Scarb kartofler, men der var ingen spire i lang tid, de besluttede at knolde var syge. Næsten en måned for sent, og vi fik en lille afgrøde. Er dette normen for ham?

  svar
  • OOO "Sad"

   Halstørklæder har en lang hvileperiode. For dem, der ikke kan gemme kartofler om vinteren ved lav temperatur, den slags - bare en Guds gave: en kartoffel ikke mister attraktivt udseende, indtil den næste høst, selv lagret i en flad, for eksempel i kasser på altanen eller i den varme kælder. Denne fordel ved plantning er imidlertid ret en ulempe.

   For at undgå ubehagelig misfiring skal knoldene opvarmes før plantning i 2 uger og plantes fint. Efter spiring Spud sin særdeles ønskeligt i 2-3 modtagelse, og det vil få en god høst, og på et tidligere tidspunkt.

   Det er meget vigtigt, når plantning ikke beskadiger skuddene, ellers på grund af knoldens lavspiringsenergi vil skuddene ses meget senere.
   A. LUKSHIN, agronom

   svar

Forlad feedback, kommentarer