3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. N. og trukhanova

  Jeg har en ny sort Skarb. Det kan ikke opdeles. I april bragte vi alle kartoflerne til spiring. Da hun spirede, tog jeg spirer af denne sort og plantede den i en kasse med jord. Året før sidst plantede jeg i savsmuld, men jeg kunne ikke lide det, ikke alle spirerne havde rodnet, i landet var det 100 procent overlevelse. Spirer, jeg dykkede ikke og straks plantede på sengene i højderne.
  Hun dækkede med lutrasil, igen gemt og vandet et par gange. Zhukov var det ikke. I efteråret samlet jeg en stor høst og et nyt frø!

  svar
 2. A. Ivashchenko Moskva regionen

  De plantede en række Scarb kartofler, men der var ingen spire i lang tid, de besluttede at knolde var syge. Næsten en måned for sent, og vi fik en lille afgrøde. Er dette normen for ham?

  svar
  • OOO "Sad"

   Halstørklæder har en lang hvileperiode. For dem, der ikke kan gemme kartofler om vinteren ved lav temperatur, den slags - bare en Guds gave: en kartoffel ikke mister attraktivt udseende, indtil den næste høst, selv lagret i en flad, for eksempel i kasser på altanen eller i den varme kælder. Denne fordel ved plantning er imidlertid ret en ulempe.

   For at undgå ubehagelig misfiring skal knoldene opvarmes før plantning i 2 uger og plantes fint. Efter spiring Spud sin særdeles ønskeligt i 2-3 modtagelse, og det vil få en god høst, og på et tidligere tidspunkt.

   Det er meget vigtigt, når plantning ikke beskadiger skuddene, ellers på grund af knoldens lavspiringsenergi vil skuddene ses meget senere.
   A. LUKSHIN, agronom

   svar

Forlad feedback, kommentarer