1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Lydia Vasilievna

    Ved plantning af ægplanter i et drivhus i to linjer - i henhold til mønsteret i rækken 30 - 50 cm og mellem rækker 40 - 50 cm - dannes buske normalt i 2 - 3 stammen.

    Når plantens højde når 25-30 cm, klemmes toppen og 2-3 overlades til de stærkeste øvre skud. De resterende trin og skudd fjernes, og kufferten holdes naken indtil forgrening. Hver skeletbranche er bundet op til trellen separat, fordi frugterne er tunge, og grene er skrøbelige og kan let afbrydes. Hver stang er dannet separat. Den vælger den stærkeste appendage og gør den til den vigtigste, mens for svagere skud forlader de en bundet plaid og et blad hver, mens de klemmer toppen af ​​grenen. I alt er hver stamme tilbage til 10-frugter, og dem, der ikke har tid til at modnes, fjernes.

    svar

Forlad feedback, kommentarer