2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Valentina Ivanova

  Tomater i begyndelsen af ​​sommeren var normale, og så blev de ikke velsmagende. Kødet er træ, med hvide vener. Er det en sygdom?

  svar
  • OOO "Sad"

   At dømme efter beskrivelsen er det en temmelig almindelig sygdom - en snubler. Oftest forekommer det på steder, der ikke udvindes i tid. Mycoplasma, stammeens årsagsmiddel, dvale i rhizomer af ukrudt. Chickadas bliver smittet med sygdommen, når de fodrer på saften af ​​berørte planter, og overfører dem til kartofler, peber eller som i din sag tomater.

   For at klare problemet, ødelægge dette efterår forsigtigt hele haven. Ukrudt skal udryddes med rødder og om muligt brændes.
   I maj behandler sengene med et insekticid - Phytoverm (2 ml pr. 1 L vand) eller Acarin (8 ml pr. 1 L vand) under den aktive flyvning af cikaderne. Hold opløsningen på bagsiden af ​​bladene. Jeg bemærker, at hvis du ikke kæmper med problemet, vil squids fortsætte med at drikke saften fra dine planter samtidig med at de inficerer dem med mycoplasma.
   Nikolai CHROMOV

   svar

Forlad feedback, kommentarer