Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Elena Vurs

  Jeg læser, at lavtliggende tomatstegter kan bøjes til siden og strømmede med jorden og efterlader kun spidsen. Herfra vokser en anden stilk - og høsten fra busken vil stige. Er det sådan?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Hvis du bøjer de nedre stepons og strø dem med jord, tager de virkelig rod. Men det betyder ikke, at høsten vil stige. For det første kan dårlig luftning af overfladelaget i drivhuset føre til sygdomsudvikling. For det andet vil de blade og frugter, der vil vokse under, blive dårligt oplyst og opvarmet - ikke de bedste betingelser. For det tredje føder hver 2-3 af et tomatblad kun sin frugt, og de blade, der vokser i bunden, vil ikke give en signifikant stigning. Derfor er metoden ubrugelig, spild ikke tid.

   svar

Forlad feedback, kommentarer