2

2 anmeldelser

 1. Elena KAPUSTINA, Soligorsk

  Senest pæren er plantet midten af ​​September og purløg pile kvaliteter (En flyvning usbekisk lilla, Dungan, Bebudelsen, Jubilee gribovsky) i rækker på 5 4 8-cm afstand fra hinanden, og 20 cm mellem rækkerne. Dybde af plantning - 6-8 cm fra bunden til jordens overflade. Hvis du strammer med plantning, vil planterne ikke have tid til at slå rod indtil frost og dø.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  En seng med oprevet tænder falder, han fast havnen gran grangrene, som ikke vil blive fjernet engang i foråret. Allerede i lang tid og hvidløg spirede gennem grenene, og naboen og overskæg ikke blæser, rolig, som en tank.

  Selv den første fodring (i flydende form), laver han lige på grangrene! Og det viser sig, at sengen havde alle zamulchirovat, hvidløg beskyttet mod temperaturændringer, som oftest optræder i begyndelsen af ​​sæsonen. Det var først i juni, da absolut osyplyutsya lapnika med alle de nåle, han opfanger og bærer væk ind i komposten er ganske nøgne pinde og kviste.
  Vidunderligt? Men det er effektivt: naboens hvidløg vokser meget større end min, selvom jeg bruger en langt bevist, bedstefarens metode. Nå, dette efterår vil jeg forsøge at teste naboens teknik og opnå resultaterne. Eller måske gør nogle af læserne det samme? Del dine indtryk og detaljer!
  Raisa Iosifovna

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.