Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Evgenia Serova, Tula

  Hvis det tørre tørrede vejr varer i lang tid, så skynder jeg mig ikke med rydde gulerødder til vinteropbevaring.

  Jeg udsætter alt indtil en stabil temperatur er etableret -1 ° ... -5 °.
  Lad rodfrugter allerede modne, men indtil videre vil de være mere sikre på jorden end i kælderen, hvor det stadig er for varmt (6-10 °). Der kan grøntsager spire og miste mange næringsstoffer.
  Og for at forhindre, at gulerødderne fryser på sengen i kolde aftener, beder jeg mine børnebørn trampe på toppe, så de sprøjter og dækker grønne toppe, der stikker ud af jorden.
  Gravning gulerødder er bedst i slutningen af ​​september eller i de tidlige dage af oktober. Det er mere bekvemt at gøre dette med en fladtandet gaffel. Derefter er det nødvendigt at afskære toppe og sprede rødderne til tørring ved 4-6 ° (for eksempel på verandaen). Sæt det derefter i lageret (1-2 °).

  svar
 2. Alina Semina

  Hvor korrekt at rense og opbevare kål, hvilket næste år vil jeg vokse for at få frø?

  svar
  • OOO "Sad"

   Rengøring Jeg bruger til frost. Jeg vælger kål, som er vokset fra frø sået direkte i åbent terræn: de er mere magtfulde, mere modstandsdygtige over for bacteriosis og bedre holdes. Jeg graver en stub med jordklods. Jeg dyppede rødderne i en lerpopper. Jeg slår rosetbladerne af og forlader kun 2-3-dækker.

   Jeg opbevarer i kasser i kælderen adskilt fra andre grøntsager ved en temperatur på + 1 ... + 2 grader. I foråret en måned før plantning kål stå tættere på exit, hvor temperaturen er omkring + 5 hagl, -. Det hjælper Kocani "vågne op". Om sommeren blomstrer en sådan kål, og giver så frø.

   svar

Forlad feedback, kommentarer