5 anmeldelser

 1. Artem Galynets, Perm

  Hvad man skal så i august Hvad er det ikke for sent at så i første halvdel af august?

  svar
  • OOO "Sad"

   - August er tiden for at så vinter rug. Før frost har planter tid til at danne stængler og blade. I denne form forlader de om vinteren, og om foråret begynder de hurtigt at vokse. I april-maj skal de klippes og duftes. I sin virkning ligner en sådan procedure den fulde introduktion af gødning.

   Også i august kan du fortsætte med at så grønne afgrøder: dild, løg, fjer, persille, ruccola, salater (inkl. Kål). Det er tid til at så frøene af radise og stauder: løg, sorrel, sorrel, rabarber, asparges. Glem ikke at vande afgrøderne, da planterne spirer i lang tid og muligvis ikke vises uden vanding. Indtil vinteren danner stauder en roset af blade og en lille rhizom, der overvintrer og giver nye skud næste forår. Om foråret kan du transplantere denne frøplanter til et permanent sted.

   svar
 2. Evgenia Serova, Tula

  Hvis det tørre tørrede vejr varer i lang tid, så skynder jeg mig ikke med rydde gulerødder til vinteropbevaring.

  Jeg udsætter alt indtil en stabil temperatur er etableret -1 ° ... -5 °.
  Lad rodfrugter allerede modne, men indtil videre vil de være mere sikre på jorden end i kælderen, hvor det stadig er for varmt (6-10 °). Der kan grøntsager spire og miste mange næringsstoffer.
  Og for at forhindre, at gulerødderne fryser på sengen i kolde aftener, beder jeg mine børnebørn trampe på toppe, så de sprøjter og dækker grønne toppe, der stikker ud af jorden.
  Gravning gulerødder er bedst i slutningen af ​​september eller i de tidlige dage af oktober. Det er mere bekvemt at gøre dette med en fladtandet gaffel. Derefter er det nødvendigt at afskære toppe og sprede rødderne til tørring ved 4-6 ° (for eksempel på verandaen). Sæt det derefter i lageret (1-2 °).

  svar
 3. Alina Semina

  Hvor korrekt at rense og opbevare kål, hvilket næste år vil jeg vokse for at få frø?

  svar
  • OOO "Sad"

   Rengøring Jeg bruger til frost. Jeg vælger kål, som er vokset fra frø sået direkte i åbent terræn: de er mere magtfulde, mere modstandsdygtige over for bacteriosis og bedre holdes. Jeg graver en stub med jordklods. Jeg dyppede rødderne i en lerpopper. Jeg slår rosetbladerne af og forlader kun 2-3-dækker.

   Jeg opbevarer i kasser i kælderen adskilt fra andre grøntsager ved en temperatur på + 1 ... + 2 grader. I foråret en måned før plantning kål stå tættere på exit, hvor temperaturen er omkring + 5 hagl, -. Det hjælper Kocani "vågne op". Om sommeren blomstrer en sådan kål, og giver så frø.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.