4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Jury

  Langs grænsen til naboens websted for omkring ti år siden plantede solbærbuske, som stadig er meget frugtbare (jeg selvfølgelig tager dem af i fuld), bærene er store og velsmagende.

  Men her var der behov for at bygge en garage på dette sted, og jeg stod over for et vanskeligt valg: hvad skal man gøre med bæren? Er det muligt at transplantere disse "gamle mænd" til et nyt sted, vil de da være lige så frugtbare? Eller burde du ikke gider med dette og modvilligt opstyrke buske? Hvem ved det?

  svar
 2. Alexander Semenov, Moskva

  Currant og stikkelsbær, når du planter dybt, men jeg plantede hindbær, så rodhalsen var på jorden. Skud, der danner en hindbærbuske, udvikler sig fra store basalknopper, som skal beskyttes: De bryder let af.

  Jordbunden under plantagerne er derfor ikke stærkt kondenseret: hvis de radikale knopper er dybt begravet eller beskadiget, kan frugts hindbær være ved siden af ​​1-2 året.

  svar
 3. Irina Gurieva, Ph.D. corp. FNTS dem. Michurina

  Jeg vil tilføje et par vigtige punkter. Stiklinger af kronblade skal plantes i en vinkel på ca. 45 grader, med en skråning mod nord.

  Dette stimulerer den hurtige udvikling af nye laterale rødder og fremkomsten af ​​yderligere radikale skud. Af stiklinger plantet vertikalt, dannede stilke med få grene. Produktiviteten er ikke så lang, produktiviteten er lavere.
  Efter uddybning af stiklinger skal jorden presses med fingrene. Hvis dette ikke er sket, kommer vand ind i hulrummet, som ved frysende temperaturer fryser og skubber planten ud af jorden.

  svar
 4. Sofya GUSEVA, Chelyabinsk.

  I september opdrætter jeg sort currant. Med sunde planter skar jeg af lignified skud og skærer i stiklinger af længde 20 cm. De bedste frøplanter fås fra stiklinger fra begyndelsen af ​​grenens vækst. Spidserne er tyndere, og der er en lille forsyning af næringsstoffer (sådanne planter vil være mindre udviklede). Før plantning sætter jeg stiklinger i vandet i flere timer (du kan tilføje Corne-vin i henhold til vejledningen).

  Jeg vælger stedet til plantning i ptoluteni (for eksempel nær et hegn, hvor der er meget sne om vinteren). Rooting passerer godt i løs frugtbar jord. Jeg plante stiklinger i en afstand af 15 cm fra hinanden, hvilket efterlader nyrerne over overfladen af ​​1-2, vanding. Plantning straks dækhø eller tørret græs. Før frost kaster jeg stadig tørre blade. Om foråret, så snart sneen smelter, fjerner jeg huslyet. Ved næste efterår (september-oktober) er plantene klar til transplantation til et permanent sted.

  svar

Forlad feedback, kommentarer