Anmeldelser og kommentarer: 11

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Måske vil mit spørgsmål virke underligt, men jeg vil gerne præcisere for mig selv følgende punkt: bakteriel forbrænding og bakteriose er en og samme sygdom? Og hvordan kan du hurtigt og effektivt spare "brændende" frugttræer?

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Hjælp mig med at finde ud af, hvad der skete med pæren. På frugterne af brystet (se billede). Var træet syg?
  Lyubov Alexandrova

  zabolela-grusha1

  svar
  • OOO "Sad"

   - Fostrets sådan tuberøsitet kan være et resultat af sommeren hagl. Skader (gradobo-iny) på unge frugter overgroet, frugterne selv falder ikke, de bliver noget grimme.
   Et lignende fænomen kan også observeres med mangel på visse næringsstoffer, især calcium, som danner fostrets struktur. I dette tilfælde producerer jord omkring stamcirkel (1-2 kg per 1 m2) - i det tidlige forår (når der graves) eller i september-oktober.

   svar
 3. Valentina Polyak

  Fortæl mig, hvordan man redder en pære? Om sommeren optrådte rustne pletter på bladene og hvide vækst på bagsiden.

  svar
  • OOO "Sad"

   Pæreblade er ramt af columnar rust, og dette indikerer, at enebær vokser i din have eller på den tilstødende grund. At han er ejer af denne type rust og konvekse gulbrune vækst på bladene - det er svampesporuleringen.

   Kontrolforanstaltninger
   I begyndelsen af ​​foråret, inden begyndelsen af ​​vækstsæsonen og efter blomstringen, sprøjt pæretræerne med en opløsning af et fungicid (f.eks. Skor, Bayleton) ifølge instruktionerne.
   Sørg for at behandle og enebærbuske (hvis de vokser i området bag hegnet, spørg din nabo).

   svar
 4. Lyudmila Gurinovich

  Pære allerede 7let, meget få frugter, kan tælles på fingrene. Træet ser ikke sygt ud. Hvad kunne være årsagen til den dårlige høst?

  svar
  • OOO "Sad"

   Indførelsen af ​​pæretræer til frugt afhænger af både sorten og agroteknologien. Senge begynder at bære frugt (efter 10 års vækst) populære gamle sorter: hertugdommer sommer, Wei-nevka, Ilyinka, Marmor, Klapps favorit.
   Korrekt pleje af træer vil bidrage til at forkorte frugtperioden: krondannelse, skadedyrsbekæmpelse og sygdomsbekæmpelse, rettidig befrugtning. Næste år, i begyndelsen af ​​foråret, skal du være sikker på at begynde at danne en krone.

   svar
 5. Irene

  Pærens frugter rotter på træet. Hvorfor sker det her?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Træet er påvirket af frugtrot (moniliose). Kilder til primær infektion er påvirket af frugter, der forblev hængende på træerne efter høst, samt tørre skud smittet med moniliasis (de måtte fjernes under sanitetsbeskæring).

   2. Indsamle og brænde de faldne blade, berørte blomster, samt carrion med tegn på skade. Med tiden skal du fjerne de berørte grene og skud.
   3. Det er især vigtigt at beskytte træerne mod udviklingen af ​​skorpe og andre svampeinfektioner, der fremkalder moniliose. Ved slutningen af ​​efterårsbladeet behandles planterne med en opløsning af urinstof (500-700 g pr. 10 L vand). I den næste sæson, i begyndelsen af ​​knoppens spirende sprøjte en 3% opløsning af Bordeaux væske (300 g pr. 10 L vand). Den anden behandling - umiddelbart efter blomstring (1% opløsning af Bordeaux-væske eller et hvilket som helst fungicid (f.eks. Skorom) ifølge instruktionerne). Den tredje - gennem 15-20 dage efter blomstring (fungicid).

   svar
 6. Irina Tumanyan, Smolenskaya obl.

  På blade af pærer pletter. Frugter er næsten alle snoet, med buler, rot. Har forblevet uden afgrøde. Hvad fik træerne til at blive syge?

  zabolela-grusha

  svar
  • OOO "Sad"

   - Pærer påvirkes af flere svampesygdomme - rust, skorpe, frugtrød. Efter efterårets efterår behandles træerne med en opløsning af ammoniumnitrat (1 kg pr. 10 L vand). I den nye sæson om foråret for at forhindre 3 fold, drys med Bordeaux væske (100 g på 10 L vand): 1), når brochurer udvides; 2) på knopper; 3) efter blomstring.

   Crown pærer i tide til at tynde, så planterne er godt ventilerede. Forlad ikke den faldne, faldne frugt og blade på jorden. Til udvikling af rust kræves to værtsplanter: en enebær, hvor et svampepunkt parasiterer, og en pære, som dens anden fase udvikler. Måske har du junipers vokser på webstedet. Behandle og dets fungicider (Ben-lat, Fundazol, Bayleton) ifølge instruktionerne.

   svar

Forlad feedback, kommentarer