Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Olga STROGOVA, agronom, Samara

  Hvis du drømmer om en bushless stikkelsbær, anbefaler jeg Tjernomorets sortiment af medium modning.

  Bush højden 60-70 cm er meget frugtbar, bærene, når de er fuldt modne, er næsten sorte, søde. Sorten er frostresistent og også resistent mod sygdomme og tørke. Jeg forplanter mig ved vandret lagdeling.
  I slutningen af ​​marts og begyndelsen af ​​april vælger jeg de nederste grene, placer dem forsigtigt i klargøringer til en dybde på 3 cm, pin dem flere steder med hæfteklammer og dækk dem med jord. Så vandrer jeg bare planten regelmæssigt. Og næste forår (i april) afskæres en rodnet flugt omhyggeligt fra livmoderbusken og graves ud. Scions der vokser fra det med rødder er adskilt, efterlader en lille del af forældrenes gren på hver enkelt og plantes på et fast sted.

  svar
 2. Catherine

  Vores byområde går til stranden af ​​dammen, landet der er meget dårlig - solid ler. Vi har plantet træer der: stejl nedstigning til kysten, og så jorden ikke glider, planteres vi nødder, æbler og flerårige asker på selve bredden. Så jeg tog og i udkanten af ​​deres arable jord plantede stikkelsbær buske. De kunne lide det der: Fra den nordlige side var der en have, og fra øst, syd og vest var det fri, solen hele dagen. Dette fortsatte i et par år, men efterhånden kom hvedegræsset, der voksede på udyrkede mark, til min krusebær og udnyttede det faktum, at jeg var væk hele dagen i landsbyen, jeg lagde et tæppe omkring bærbusken og begyndte at strække mine rodrødder til sektionen med jordbær.
  Det var nødvendigt at redde bærene. Og det er hvad jeg gjorde hele efteråret og vinteren med køkkenaffaldet (rengøring af kartofler, sukkerroer, løgeskal) udført i haven og jævnt spredt mellem buske og om vinteren lige i sneen.

  Om foråret, så snart sneen smeltede, tog hun en sort film og dækkede omhyggeligt alt. Landet omkring buskene blev oversvømmet med hø, sprøjtede buske med vand og sodavand (på 1 l af vand - 1 st. L.). Og senere, da kirsebærtræet blomstrede, sprang det igen med vand og sodavand. Harvest indsamlet chic! I efteråret blev filmen fjernet, og jorden blev løsnet med en hakke. Landet er blevet meget godt, mange orme.
  Og fra stikkelsbær koger jeg meget velsmagende compote. Jeg tager et glas bær og tre sprigs mynte, sukker - hvor mange mennesker kan lide det, lægger jeg 5 Art. l. på en tre-liters krukke. Prøv det!

  svar

Forlad feedback, kommentarer