3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Claudia SHUPIKOVA

  Jeg vokser sent kål til vinteropbevaring uden kimplanter.
  I slutningen af ​​maj forbereder jeg en seng: Jeg bidrager til at grave gennem 1, Art. superphosphat, 1 Art. aske og 5 liter humus på 1 kvm, vanding i forhold til 2 spande af vand på 1 kvm.
  I 30 se fra hinanden, danner jeg brønde med en dybde på 2,5 se. I en afstand af 3-4 ser jeg hinanden, så sår jeg hvert 2-frø.
  Skyd støv med aske eller tobaksstøv fra cruciferous loppe.
  Jeg dækker 1,5-2-liters flasken uden en hue med en afskåret bund. Med udseendet af det andet ægte blad på frøplanterne, tager jeg boplen af, afskærer det overskydende plante eller sætter det til side.

  For at forbedre rooting, fodre med grøn Crystalone (2 g per 1 l vand). To uger efter det vandrer jeg med en opløsning af mullein (1: 10) eller kyllingdråber (1: 15).
  Efter hver fodring spud planter for ikke at falde i søvn voksende punkt.

  svar
  • OOO "Sad"

   Det er muligt at vokse på den beskrevne måde ikke kun sent kål, men også tidligt (det vil være klar til høst i august). Og for at klare den cruciferous loppe, umiddelbart efter såning af frøene, kan du dække sengen med en tynd, hvid spunbond (No. 17) og presse sine kanter med jorden.

   Efter den beskrevne beklædning af sengen og fodring med Crystalon er vanding med en opløsning af mullein valgfri. Kål vil være nok næringsstoffer. Men i fasen af ​​6-8 blade er det nyttigt at sprøjte planterne med æggestokken for kål (2 g for 1,4 l vand). Gennem 2 uge at gentage. Dette vil i høj grad fremskynde dannelsen af ​​hoveder og gøre dem stærke.
   Elena ISAEVA, agronom

   svar
 2. Anna LEBEDEVA, Master of Perm University of Agriculture and Technology

  Hvorfor hovedet er revnet

  Årsagerne til dette ubehagelige fænomen er sædvanligvis tre: skarpe ændringer i nat- og dagtemperaturer, overskydende fugt på grund af hyppige regn eller forkert vanding og tidligt høst. På grund af temperaturændringer stopper den ydre del af bladene under udvikling, og midten fortsætter med at udvikle sig. Som et resultat går de mellemliggende blade gennem de ydre blade. På lignende måde påvirker hovedet og en overflod af fugt. I midten af ​​gaffelen kommer fødevaren hurtigere, bladene begynder at vokse aktivt og rive den ydre bladekappe.
  Så hovedet ikke knækker:
  lav drænspor som forhindrer opsamling af væske på sengen i tilfælde af kraftig nedbør;
  Løft planten over jordoverfladen, drej den lille bus rundt om sin akse for at rive rødderne;
  Overdrive ikke hovedet på sengene. Kålen signalerer normalt komplet modning. De modne hoveder stopper i vækst, og rodsystemet af buske fortsætter med at imprægnere dem med fugt og nyttige elementer, hvilket fører til revner i hovedet.

  svar

Forlad feedback, kommentarer