1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Anna LEBEDEVA, Master of Perm University of Agriculture and Technology

  Hvorfor hovedet er revnet

  Årsagerne til dette ubehagelige fænomen er sædvanligvis tre: skarpe ændringer i nat- og dagtemperaturer, overskydende fugt på grund af hyppige regn eller forkert vanding og tidligt høst. På grund af temperaturændringer stopper den ydre del af bladene under udvikling, og midten fortsætter med at udvikle sig. Som et resultat går de mellemliggende blade gennem de ydre blade. På lignende måde påvirker hovedet og en overflod af fugt. I midten af ​​gaffelen kommer fødevaren hurtigere, bladene begynder at vokse aktivt og rive den ydre bladekappe.
  Så hovedet ikke knækker:
  lav drænspor som forhindrer opsamling af væske på sengen i tilfælde af kraftig nedbør;
  Løft planten over jordoverfladen, drej den lille bus rundt om sin akse for at rive rødderne;
  Overdrive ikke hovedet på sengene. Kålen signalerer normalt komplet modning. De modne hoveder stopper i vækst, og rodsystemet af buske fortsætter med at imprægnere dem med fugt og nyttige elementer, hvilket fører til revner i hovedet.

  svar

Forlad feedback, kommentarer