1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Tatyana LARINA

  Jeg plante en kartoffel uden en skovl i to-trins måde. Jeg markerer plottet på 40 og 80 cm (se figuren). 40 cm pass kultivator, og 80 cm rører ikke - på denne side går jeg ikke for at trampe det pløjede land, og mine fødder ikke sidder fast, det er let at gå. Midt på siden i 40 trækker jeg ledningen, jeg binder bøjerne til den hver 35 cm.

  Jeg laver små riller på begge sider af ledningen. Modsat buerne smider jeg hø, løgeskaller, aske og derefter spire kartofler. På den anden side af ledningen er den samme i forskudt rækkefølge. Sov alle forsigtigt i søvn med en hakke. Og det er det! Når planterne vises, planlægger jeg pløjningen to gange.

  Colorado bille er lille: tilsyneladende, hay rot, men han kan ikke lide det. Når der hældes, behandles disse 80 cm.

  posadka-kartofelia

  svar

Forlad feedback, kommentarer