1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Olga KOVALEVA, Lipetsk

  Jeg går til min hvide kål, som et lille barn, hele sommeren, men jeg beklager det slet ikke - jeg får en god høst! Her ser det ud til, er allerede i august, er der intet at gøre. Men nej!
  Selv i august glemmer jeg ikke at vande kålen. Jeg gør det hver anden dag. I tørken hælder jeg ud under hver plante for 4-5 l vand.
  Jeg fortsætter med at kæmpe med larver af sommerfugle-kål. Jeg fjerner dem manuelt. Jeg bruger ikke kemikalier på dette tidspunkt - høst er allerede i nærheden.

  For at sikre, at gaffelen bliver vildt, befrugter jeg sidste gang i en sæson i begyndelsen af ​​august. For hver plante i et godt spildt vand jordgødning - 1 kunst. l. urea, 1 / 2 st. l. superphosphat og 1 / 3 st. l. kaliumsulfat. En uge senere sprinkler jeg kål med en opløsning af magnesiumsulfat (2 g pr. 10 L vand).
  Det er meget vigtigt at fjerne de nederste blade fra planter i august. Mange tror, ​​at de har ekstra gafler, men jeg er overbevist om, at gaflerne i løbet af denne periode allerede er i stand til at "fodre sig" og formidlere i form af blade ikke behøver det.

  svar

Forlad feedback, kommentarer