5

Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Irina ISAEVA, videnskabslæge

  Осенью можно посадить ягодные кустарники — смородину, крыжовник, жимолость съедобную, а также рябину, шиповник.

  Они весной очень рано начинают вегетацию, и зачастую садоводы-любители не успевают их высадить до пробуждения почек. А при посадке уже начавших рост растений приживаемость снижается. К работе обычно приступают в конце сентября.
  Плодовые деревья сажают, как правило, в октябре. Но готовить ямы желательно за месяц до этого.

  svar
 2. A. Vlaskin Moskva

  Hvilke slags bærbuske (undtagen irgi) vil føle sig godt i penumbra?

  svar
  • OOO "Sad"

   Til plantning i skraverede områder bør være fint varierer solbær, kaprifolium, stikkelsbær, hindbær, brombær, kornel, Viburnum, hasselnødder, berberis. De vil vokse og bære frugt, men husk på, at de fleste af dem vil give en mindre høst er ikke særlig stor og mindre velsmagende end der dyrkes i druerne sol.
   Hindbær, hvis du lægger det i penumbraen, er det ønskeligt, at solen i det mindste ved middagstid slår hende. Du kan plante en skov hindbær, det er i delvis skygge føles godt, frugter og bær er meget aromatisk og medicinsk. Moderne sorter af stikkelsbær i penumbraen bær smag våde opnået, men de gamle sorter af sort Negus, selv i skyggen giver en god høst af lækre bær (mangel på sort - store torne, der hindrer høsten).

   Smagen af ​​solbærbær fra belysning afhænger ikke, snarere af sortens egenskaber, men udbyttet i skygge kan falde. Og et andet tip: vælge sorter er resistente over for meldug og andre sygdomme, fordi i skyggen af ​​sandsynligheden for deres forekomst er meget højere end solen.
   BlackBerry klarer sig godt i delvis skygge (men ikke i skyggen), og observationer af gartnere, i Penumbra på det over en længere periode med returnering af afgrøden.
   L. ROMENSKAYA, agronom

   svar
 3. Nikolai CHROMOV, Cand. af videnskaber

  I august, på nogle bærplanter er høsten allerede høstet, på andre fortsætter den. På dette tidspunkt skal du være opmærksom på:

  rodvækst, som kan være i chokeberry, irgi, berberis, vild rose og andre buske. Hun tager maden og tilbringer plantekræfterne for ingenting. Skær det så tæt som muligt på jordoverfladen;

  faldne første blade. På nuværende tidspunkt er de sandsynligvis allerede smittet med svampesygdomme. Når i 3-4 dage er syge blade indsamle og brænde stedet;
  skyder. Det våde og varm August overskydende fugt i kombination med høj temperatur kan forårsage sekundær skudvækst. Men de har ikke tid til at odrevesnet, modnes og fryse lidt om vinteren. Klem tipene på disse skud (så du fjerner vækstpunktet);
  ukrudt. Omkring midten af ​​måneden, kan du frasortere prkustovye podryhlit zone og jordoverfladen zamulchirovat derefter kompost (tørv) lag i 1 -2 se. Og ukrudt, med stor sandsynlighed vil denne sæson ikke være!

  svar
 4. Valery MATVEEV, Doctor of Science

  Bestilling af bæren

  Skær de frugtbærende skud af raspberry sommer sorter. Currant og stikkelsbær skal behandles af sygdomme og skadedyr med en tankblanding af fungicid og insekticid (for eksempel Skor + Spark). Selv nu kan de skære gamle skud på dem, og ikke forlade dette arbejde til sent efterår eller forår.

  svar

Forlad feedback, kommentarer