2 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  De tog hjem flere veludviklede trinoner af tomater til vinterdyrkning. Men plantene strakte sig straks ud og blev blege, selvom de lyste op phytolampen. Hvorfor så?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Du har sandsynligvis købt en billig billedbelysning fra Kina af lav kvalitet. Jeg anbefaler at udskifte lampen og placere den omtrent i 20-25 cm fra bladene. Overvej omgående en enhed til at justere enhedens højde, fordi tomaterne vil fortsætte med at vokse, hvilket betyder at lampen skal løftes over tid.

   Hvis lyset ikke trænger ind i lokalet, hvor planterne er placeret, skal kunstbelysningen arbejde 13-14 timer om dagen. Men hvis lampen kun supplerer naturligt lys, brug dets 5-6 timer om dagen (2,5-3 timer om morgenen og aftenen).

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.