4 anmeldelser

 1. Ekaterina Sergeevna

  Vi har kun et par år en havegrund, så for nu kan jeg ikke fortælle jer om mine succeser, men om fiaskoer. Hver sommer ser jeg frem til phloxen, der blomstrer. Men buskene bliver skrøbelige, falder fra hinanden, og blomsterstande er bleg og knap. Hvorfor?

  svar
  • OOO "Sad"

   Hvis du stadig er nybegynder, skal du købe phlox-rødder i det tidlige forår i en blomsterbutik. Hjemme kan du plante dem i små blomsterpotter og placere dem på et køligt mørkt sted.

   Efter en måned skal du arrangere om i et lyst rum og vente på, at de grønne skud vises. I maj transplanterer phlox i det åbne jord. I de første uger efter plantning skal du beskytte dem med et ikke-vævet stof. I august blomstrer unge phloxes, og de vil kun give fuld blomstring næste år.

   Som praksis viser, blomstrer til tider phloxes dårligt på grund af det faktum, at landingsstedet blev valgt forkert. Hvis det er meget skraveret, bliver buskene skrøbelige og falder fra hinanden, og blomsterstande behager hverken blomsterens pragt eller lysstyrke. Men selv i direkte sollys kan planten ikke lide at bade hele dagen. Han har brug for både skarpt lys og lys skygge.

   svar
 2. Elvira Valeryanovna ALEXANDROVICH, Tula

  Frosts er ikke bange for phlox
  Jeg har flere sorter af flerårig flox i mit landsted. Nogle falmer tidligt, andre lidt senere. For at forhindre, at de fryser om vinteren, afbrød jeg de falmede og visne dele af blomsten i tide.
  Jeg råder dig til at beskære tidlige blomstrende sorter i slutningen af ​​august og sent blomstrende sorter i begyndelsen til midten af ​​september. Jeg fjerner den bløde luftdel af anlægget helt med sekatører og efterlader ca. 5-10 cm fra jorden. Det er på disse steder knopperne forbliver, hvorfra planten kaster nye skud om foråret. Og stubbe hjælper mig på dette tidspunkt med at se og huske, hvor blomsterhaven var placeret, så jeg ikke ved et uheld graver dette stykke jord sammen med de andre senge.

  I efteråret sprøjter jeg aske godt på jorden for at give planter mad til næste år. Phlox fodres også med organisk og mineralsk gødning. Som organisk brug bruger jeg gødning fortyndet med vand (1,5 l pr. Spand). Jeg foder flokke på denne måde: Jeg laver riller, hælder opløsning i dem og fylder udsparingerne med jord. Fugleafdråber er også godt til disse blomster. I en spand opdrætter jeg 1 kg hønsegødning. Jeg bringer også rillerne ind - ikke mere end 1,5 liter pr. 1 kvadrat. m.
  Af mineralgødningskilder er det mest acceptabelt kalium-fosforforbindelser. Jeg begynder at befrugte flox med dem allerede inden sneen.
  Jeg er opmærksom på prognoserne for vinteren. Hvis frosten løfter, klæber jeg jorden med humus og torv af høj kvalitet eller nåle, mos eller savsmuld. Derefter dækker jeg haugen med blomster med grangrene eller toppe. På grund af rådning opretholdes den nødvendige temperatur inde for en god overvintring af phlox.
  Om foråret, inden sneen smelter, fremstiller jeg haugerne. Med de første solstråler får phloxes igen styrke og vokser tilbage.

  Rådet
  I intet tilfælde skal floxen være dækket med en film eller andet syntetisk materiale, da blomsterne under det kan dø.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  - Phloxes planter hvert 3-4 år. Hvis dette ikke gøres, bliver de tykkere, påvirkes af svampesygdomme, buskene bliver mindre og ser velplejede ud. Hvis jeg pludselig bemærker tegn på pulveriseret mug (hvid blomst), sprøjter jeg og vander planterne under roden af ​​Phyto-sporin, Bordeaux væske. Nogle gange bruger jeg "Topaz" (alt i henhold til instruktionerne). Jeg ødelægger de berørte dele af phlox om efteråret: Jeg brænder det eller kaster det i papirkurven, men ikke i kompost!

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.