2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Tatyana LARINA

  Vi lever i god tid, når der er alt - en film, drivhuse (selv med opvarmning!). Og min bedstemor levede på en anden gang, ikke engang at vide, hvad en afgrøde var. Et år plantede han kartofler, en anden - på samme sted rug, og alt voksede. Kun tomater plantede da ikke: den nordlige region, men agurkerne elskede. Som alle andre ønskede hun at nyde friske agurker og saltede til vinteren. Jeg vil fortælle dig, hvad hun gjorde.

  Om foråret, da jorden endnu ikke var opvarmet, voksede quinoaen allerede, og det er en ukrudt. Granny trak den ud, men kastede den ikke væk, men rev ud af bladene og indpakket frø af agurker i dem, som babyer i en ble. Og plantet. Hun kogte senge om foråret, som sneen smelter. Agurker i sin rose sammen. Frø var kun deres egne - det gik nu til butikken og købte noget, men så var der ingen sådan mulighed.

  Vi begynder at forberede den nye sommersæson om vinteren: Vi køber frø, forbereder jorden til frøplanter, vi drømmer om varme og husker vores buske. Hvert forår er vi tilfredse med busk af hvide spiraea: der er endnu ingen blade, men det står allerede som en brud, elegant. På billedet er min lille spiraika, og der er også en stor.

  svar
 2. Natalia Furs

  I september, har naboerne demonteret et drivhus med agurker, og mine planter er stadig grønne og glæde høsten. Hemmeligheden er, at den hele tiden trimme overskydende blade og beskære den nye pisk og hver 5-7 dage generøst spray planterne ved hjælp af rust plet og meldug.

  På en gang blev han brugt af min mor, nu koger jeg hvert år. Jeg blander på 1 st.l. sodavand og vegetabilsk olie, tilføjer jeg 1 tsk. midler til vask og 1 tablet opløst i 25-30 ml aspirinvand. Fortyn alle 4,5 1 vand. Det resterende præparat opbevares i en lukket flaske i køleskabet indtil næste behandling.

  svar

Forlad feedback, kommentarer