Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Catherine

  For et år siden tvang hendes mand til at slå ned kompostkassen, hvor hele sæsonen blev foldet af ukrudt og nogle skåret siderater. Men komposten er stadig ikke klar, snarere ser bunken ud som en rottet høstak ... Er der nogen hurtige måder at forberede denne gødning på?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Jeg sætter komposthøjen om efteråret, og ved foråret bliver jeg klar til gødning.
   I bunden af ​​boksen lægger jeg et lag (10-20 cm) af halm, stængler eller blade af majs, små grene. Jeg smider 1-2 håndfuld ammoniumnitrat. Jeg lukker med friskskåret græs (ca. 25 cm). Jeg tilføjer en knivspids saltpeter.

   Jeg dækker alle 8-10 med skovle i haven jorden. Hæld vegetabilsk rengøring lag 15-20 cm tyk. Igen kaste par håndfulde gødning. Dernæst skifter jeg lag, der starter med græsset. Når toppen af ​​kassen til at forblive 50 cm, til dækning af kompostjord (5-7 cm) vanding alle varme vand. Hvis vejret er tørt, lejlighedsvis tilføje varmt vand til kompost ikke tørrer op. En gang i 14 dage graver hopen indholdet af bunken. Hvis det gøres korrekt, første gang med omrøring dampende gødning. Når sneen falder, skal du holde op med at bekymre dig om komposten.

   svar

Forlad feedback, kommentarer