1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Vladimir

  Skynd dig ikke i efteråret med en vinrøds trim! Dråber sap ved skærepunkter tyder på, at planterne alvorligt kan svække. Men vent indtil begyndelsen af ​​frost er heller ikke værd. Den optimale tid er slutningen af ​​oktober og begyndelsen af ​​november.
  Hvert år fjerner sorten alle brancher ældre end 5 år. De giver ikke kun mager mængder bær, men tykker også buske.

  En stærkt forsømt sort solbær, som et par år ikke kom op med saks, har få unge skud til at erstatte. Sådanne buske skal først frigøres fra alle de gamle, tørre, syge, svage og hængende grene.

  Hvis der efter dette ser planterne stadig tykkere ud, kan du klippe ud en række sunde skud. Så du rydder et sted for fremkomsten af ​​unge grene. Nogle gange handler jeg mere radikalt - jeg skærer alle grene helt ud og begynder at danne buske fra bunden. Sortebær har meget stærke rødder med en god evne til at komme sig.

  svar

Forlad feedback, kommentarer