Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Maria ZHELEZNOVA, Odessa

  Når aquilegia falder væk, skærer jeg blomsterstængler i bunden for ikke at skade rosetbladene. Så i september blomstrer min smukke blomst igen.
  Jeg afskår annualer af ageratum og lobelia og forlader om 3 cm fra jorden. Og i slutningen af ​​sommeren blomstrer de i anden runde.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  SUCCESFUL VINTERING AF GLADIOLUSER

  Vi må ikke skynde os for at grave pærerne ud. Jeg graver dem i slutningen af ​​oktober, men samtidig holder jeg 25-35 dage efter blomstring - jeg giver tid til aldring. Modne modne løg skal have rod integumentary skalaer, der er let adskilt fra moderpæren.

  Efter at have gravet op i disse skalaer tager jeg af, skærer bladene, forlader 5-8 stub, se. Separate børn, som vi sorterer efter karakterer og størrelser. Betragtet stort er babyens størrelse fra 0,8 cm i diameter og mere, gennemsnittet - omkring 0,6 cm.
  Jeg lægger dem i gasbind, vedhæft mærker med navnet på sorten og behandler det i en fufanon-løsning i en halv time for at slippe af med thrips. Så holder jeg Maxim fungicidopløsningen i en halv time (mod sygdomme). Jeg spredes på æskerne og lander i ca. en måned ved en temperatur på 25-28 grader. Alt er forberedelsen til opbevaring af pærer færdig.

  Nu er det meget vigtigt at finde et passende sted. I min egen erfaring ved jeg, at dette kunne være en kælder eller en grøntsagsboks til et almindeligt køleskab. For nylig har jeg til dette formål tilpasset en glaseret uopvarmet loggia, hvor jeg installerede skufferne på stativene. Pærerne pakket i stofposer (med mærker af en klasse), etablerer jeg i disse kasser. I poserne lægger jeg adskillige fedter af skrællet og hakket i halv hvidløg (fra thrips og svampesygdomme). Jeg hang et termometer til at overvåge temperaturen.
  Frem til forår opbevarer jeg pærerne ved en temperatur på + 3-4 grader og gennemsnitlig fugtighed ikke mere end 70%. Det er meget vigtigt, at temperaturen ikke falder under + 2 grader og stiger ikke over 10 grader. Hyppige ændringer af høj og lav temperatur bør ikke tillades. Opbevaring ved højere temperatur kan føre til døden fra rådne, og pærerne tørrer ud i for tørt sted.
  En gang om måneden kontrollerer jeg pærerne: hvis jeg er forkælet, sletter jeg. Jeg ændrer den tørrede hvidløg til frisk.
  Sådan kan du med succes gemme dine yndlingsvarianter af gladioli.

  svar

Forlad feedback, kommentarer