Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  I kinesisk medicin er citrongræs det næststørste efter ginseng. I den vilde form vokser i Rusland - i Fjernøsten taiga. Denne vinrank når længden af ​​15 m.
  Derfra bragte de mig en stilk af citrongræs 15 år siden.
  Så var denne plante meget sjælden i vores haver. Jeg plantede det i en godt befrugtet jord rundt om verandaen, efter at jeg havde stærke støtter helt hen til taget. Stedet er solrigt, lukket på nordsiden. Siden da har citrongræs tykt pakket rundt om hele verandaen. Og hvert år samler jeg op til en spand og mere duftende og medicinske bær. De forbedrer fysisk og mental præstation, tjener som et effektivt middel til at stimulere det kardiovaskulære og centrale nervesystem. Samtidig er citrongræs et berigende middel, der øger kroppens modstandsdygtighed over for ugunstige miljømæssige forhold.
  I min familie produceres alkohol fra hans frugt. Jeg hælder bær 70% alkohol. Acceptér 30 2-3 dråber en gang om dagen. Friske bær falder også i søvn med sukker. Efter at den er helt opløst, fylder jeg den i rene glasglas. Opbevares køligt. Brug som tilsætningsstof til te.
  Jeg prøver også at tørre blade og kviste til vinteren. Te fra dette råmateriale fjerner træthed godt, beroliger, genopretter styrke og har også en citron duft. Takket være den konstante brug af citrongræs har vores familie været undgået i mange år af virusinfektioner, forkølelser og influenza.

  Men jeg vil advare dig: Det anbefales ikke at tage schizandrapræparater til personer, der lider af hypertension, såvel som gravide. Jeg råder alle til at plante citrongræs.

  svar

Forlad feedback, kommentarer