1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Valentina

    Jeg graver en kartoffel, jeg graver op i jorden og sår rug. Når hun vokser op på 15-20 se - jeg graver igen. Hele haven går til gravet om vinteren. Øje glæder sig! Jeg kunne ikke lide sennep: det gik grønt før vinteren. Disorder!
    Jeg elsker også at græse, jeg går endda til min nabo: hendes mand er streng, hun giver ikke en chat. Og jeg, som jeg ser, at naboen begyndte at luge, går jeg sammen på den anden side af haven - vi snakker og græder. Manden sværger ikke: vi er optaget og chatter på samme tid. Mange tips jeg ikke kan acceptere: for eksempel dyrkning af kartofler under halm. Vi har det ikke, et plot inden for byen. Jeg arbejder alene i haven. Jeg kan heller ikke bringe gødning - der er ingen adgang til biler, jeg bruger kompost.

    Jeg lægger kartofler til spiring i poser: ingen støv, ingen snavs. I dem giver han gode rødder. Hver pakke har sin egen sort: Jeg har Losonok, Rudolph, Adretta, Cinderella, Zhuravinka og "Neighbor". Ved plantning i slutningen af ​​en række begraver jeg en krukke babymad og inde i en note med sortens navn. Praktisk! Sot på månekalenderen, selv om sidste år blev styret af folkeskilt - bjørkblad foreslog.

    svar

Forlad feedback, kommentarer