1

1 Kommentar

 1. T. Kudryashova

  Agurker i sidste år indsamlet et utal af dem, og jeg vil skrive om dem.
  Jeg købte i butikken en pakke frø - store, smukke. Åbnede, og der 5 stykker til 58 rubler, og i år i frøshoppen er de allerede 120 rubler! Disse er nye hybrider, der udbredes bredt: som de vil vokse "for at misunde alle". Vi lo med min kæreste: aha, nu er alle jaloux ... Men de levede virkelig op til deres navn! Der var tre stykker i hullerne, og agurker var - havet! Jeg har ikke set så meget i mit liv. Alle fik det - et barnebarn, en datter, en ven, to spande til alle, og hun gav stadig en nabo - hun irriterede fem tre-liters dåser.
  Fra juni til slutningen af ​​september voksede de i klynger af 5-8 stykker på stilken. Hvordan voksede jeg dem? De skriver meget om agurker, de plante alt anderledes, men jeg tog metoden til vores sommerboer Valery Gorlanov. Dette er virkelig en agronomer selv! Han beskriver sin nye metode, som han forsøgte og udførte mange eksperimenter for at afvise agronomiske videnskabers opfattelse af voksende agurker i en stamme. Hvad en god fyr! Han dyrker tomater på sin egen måde også. Der er mange måder at dyrke agurker på, især hybrider, men denne sommer bosatte tog en ny vej, selv om han havde plantet det i lang tid ligesom alle andre.

  Det vigtigste her er, hvordan man formler piskene.
  Alle anbefaler at vokse ved at klemme den øverste stilk og en stamme, og Valery Grigorievich vokser fire stilke uden at klemme sideskuddene, og høsten fordobles! Jeg brugte denne vidunderlige metode på mit websted.
  Og V.G. Gorlanov anbefaler simpelthen uden tricks at binde en plage på en stang. Dette er meget bedre end på ledningen: lashen bryder ikke i bøjningssteder. Så jeg lægger en tykk pol på to høje stakes. Agurker vokser til polen og bøjer sig roligt over det. Vi voksede op til oktober, men i september dækkede jeg dem med film, bare kaste den over polen.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.