3

3 anmeldelser

 1. Анатолий

  Appel til erfarne producenter! Alle skriver fantastiske artikler om druer, men om at dække, og jeg beder dig virkelig om at skrive, hvordan man dyrker, skærer og forme afdækket og druer til havmøbler og skure.

  svar
 2. Irene

  Sidste år fik jeg endelig den første bountiful høst af hvide druer af Gift Zaporizhia sorten. Bærene er vokset meget store og vigtigst - utrolig velsmagende!
  Efter udseende af æggestokkene besluttede jeg at eksperimentere, og jeg sprøjtede den ene halvdel af bushen med borsyre, og lad anden runde "tilfældigt".
  Resultatet bekræftede læsernes observationer - bærene på de behandlede vinstokke var meget større end på de ubehandlede (generelt er der en slags ærter vokset).

  Til forebyggelsen fodrede jeg en gang om sommeren busken med et biologisk produkt fra svampesygdomme. Nå, i år håber jeg, at de første klynger Arkady, Radish Kishmish, Codreanka og Hope vil vise. Jeg glæder mig til denne begivenhed.
  Jeg vil også gerne sige, at det er helt forgæves, at mange er bange for at plante druer, idet de siger, at dette er en besværlig forretning, det er værd at beskytte en ting. Ja, besværligt, men hvor velsmagende og taknemmelig!

  Og vær ikke bange for årlige lysthuse - du skal bare klart definere den bekvemme ordning for beskyttelse af buske fra koldt vejr, og fra år til år vil hele processen blive udført automatisk. Hvis du virkelig ikke vil rote rundt - sæt den "problemfri" russiske konkord, som kan betragtes som en rigtig livredder. Denne afdækkede sort er ikke bange for enten sol eller regnvejr. Jo mere du skærer det, jo mere kraftfulde vinstokke får du (det sparker vinstokke 6 m lang i en sæson, så for havearbejde og buer er det simpelthen uerstatteligt). Frugter små løse kvaster med store, runde, lyserøde-lilla bær, der har en smag af slik.

  svar
 3. V.

  Sådan plante druer

  Korrekt plantning af druer ligger i, at dens buske er placeret i rækker fra syd til nord.

  Afstanden mellem buskene er 1,3-1,5 m, mellem rækkerne er 2,5 m. Ved plantning i rækker er det bedre at grave en grøft med dybde og bredde 60, se. Bunden er dækket af jord fra toplag, tørv, humus, gødning eller kompost. En lineær meter påføres og blandes med jord 1 kg superfosfat, 1 kg fluffkalk, 2 kg kaliumsalt eller 3 kg træaske. Det er godt at tilføje små sten, knuste mursten. Plantning af pits med en størrelse på mindst 60x60x60 er forberedt til separat voksende buske af druer.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.