Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Tatiana

  Jeg soaker en chernushka i varmt vand (40 °) med aske i 4-5 timer. Så skyller jeg og filtrerer, spredes ud på et tykt hvidt serviet, så overskydende fugt er lidt væk. Så tager jeg en ny plastikpose, drys frøene ind i den, blæser den og fastgør den. Det viser sig ballonen! Nå, eller et minikasse. Jeg sætter denne bold på et varmt mørkt sted og holder øje med det. Så snart frøene begynder at spytte, laver jeg straks en seng til dem.

  Landet er klar til mig allerede om efteråret, alt jeg kan gøre er at blæse det op og rake det i form af et trug. I det sætter jeg bakker under under æggene og skærer deres bund. Efter at have installeret bakkerne tager jeg jorden ud af sengens kanter og hælder dem i dem. Derefter laver jeg med min finger propper, hvor jeg lægger løgfrø. Så snart jeg nedbryder alle frøene, sprinker jeg dem lidt med jorden med tilsætning af aske, klapper min hånd, dækker den med film og sætter lamellerne på toppen, så filmen ikke blæser væk af vinden. Det er hele landingen, det er kun at vente på skud.

  Når buen lukker, skal du fjerne filmen. Omhu for ham er let. Vi fodrer salt og petroleum tre gange igennem 10 dage: Et glas salt og en sked petroleum på en 10-liter spand vand er fra en løgflyve, og salt stimulerer også væksten. Løgene bliver rene og store.
  Så kære læsere, du kan vokse en stor løg fra et lille frø. Og bakker er så værdifuldt materiale! For det første vokser ukrudt ikke, og for det andet er jorden under dem konstant våd og løs, da ormer arbejder der.

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Tatiana, og hvordan finder man dig i klassekammerater? Jeg har spørgsmål.

   svar

Forlad feedback, kommentarer