1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Olga COSENKO

  Dens tranebær
  Hele vinteren spiser vi lingonbærbær, som jeg vokser på stedet. Stedet valgte en lys for hende, beskyttet mod nordvindene. Det er vigtigt at lave en seng (bredde ikke mindre end 80 cm), da planterne har brug for sur jord (pH - 4,5-5,5). I foråret (april) fjernede han det øverste lag af jord med en tykkelse på 20-25 cm, og den resulterende skyttegrave fyldt med sur tørv (kan være en blanding af tørv og sand 1: 1). For at øge surheden kan pulveriseret svovl også indlejres i jorden (10-15 g pr. 1 m2).
  En-to-årige frøplanter blev plantet i brøndene med en dybde på ikke mere end 8 cm i en afstand af 30 cm fra hinanden (bredden af ​​gangen - 35-40 cm), vandede godt og mulket rodområdet med sand. Lingonberry vokser hurtigt - et solidt tæppe er allerede dannet i 3.

  I den første sæson er plantagen ikke befrugtet. I andet år efter plantningen i foråret (april-maj) blev der anvendt kvælstofgødninger til græsning (ifølge instruktionerne) og i efteråret (i oktober) - dobbelt superphosphat (ca. 5 g pr. 1 kvm), hvorefter det smagte lingonbæren med sur tørv.

  svar

Forlad feedback, kommentarer