6

6 anmeldelser

 1. håber

  For eksempel bemærkede jeg, at hvis vinter hvidløg er plantet i slutningen af ​​efteråret, så er det ligegyldigt hvor frugtbar sorten er og uanset hvordan jeg "lader" jorden (ved hjælp af alt hvad jeg kan lige op til mineralvandet), i foråret alle krydderier spire. Og stedet er så tomt i haven, selvom hvert centimeter land i haven er registreret! Men på de "skaldede pletter" blandt hvidløgene, hvad kan jeg da plante? Så du er bekymret for sådan dårlig forvaltning. Og selvom alting ikke synes at være min skyld, er det stadig ubehageligt.

  Og jeg kom endelig op med denne ting.
  I det sene efterår vælger jeg de stærkeste og største hvidløgspander, sug dem i en svag opløsning af kaliumpermanganat, skyll grundigt med rindende vand, tør dem og straks pakk dem i tørt klude.
  Derefter indpakede jeg disse knuder i en film og lagde dem i en sort plastikpose, som jeg begraver i haven, og jeg forlader pennene fra denne taske hængende ud. Og ved siden af ​​det holder jeg også en slags pind for troskab - et ekstra referencepunkt vil ikke skade.
  Jeg dækker jorden omkring "stash" med gammelt græs og forlade alt i denne form til forår.
  Og i begyndelsen af ​​sæsonen, så snart sneen smelter helt, trækker jeg pakken ud af jorden ved hjælp af håndtagene, pakker nudlerne ud og trækker de tænder, der allerede har spist ud med smukke rødder.

  Så planter jeg dem straks på havbunden. "Propleins" blandt landingerne er ikke, udbyttet er godt.
  På samme måde fornemmer jeg jo gulerodsfrø, jeg slipper bare dem om foråret og bare i en uge. Og så er de meget bekvemme at plante, fordi disse planter på jordens baggrund er tydelige.

  svar
 2. Alla Fedorovna FEDOTOV, Tver

  Forårplantning af vinter hvidløg er højst sandsynligt en undtagelse fra de regler, der kræver, at det sker i efteråret, et par uger før frosten begynder. Men hvis du ikke havde tid til at plante i sidste år eller efter vinteren, var der overskydende hvidløgshoveder, så kan du prøve at få en høst fra dem ved at plante krybder i foråret. Men det kræver en passende uddannelse.
  Ikke mindre end en måned før plantningen tages hvidløgshovederne i skiver, rengøres af skalaer og straks gennemblødes i enhver vækstfremmende løsning til 8-10 timer.

  Derefter er det nødvendigt at fugte med en blød klud med vand, klemme og folde hvidløgsklyven ind i det, pak det ind og sæt en plastikpose i Og så skal hvidløgene pakket på denne måde placeres i køleskabet. Det er umuligt at stoffet tørrer ud, det skal periodisk fugtes med vand. Inden for en måned vises rødder med en længde på op til 5 cm på hvidløgsklyven.
  Så snart jorden opvarmer, vil det være muligt at starte landing. På haven laves riller omkring 10 dybde cm, i dem spredes de spirede tænder og fyldes med humus.
  Når hvidløgene er steget, fodrer planterne med azofosca og kaliummagnesia. Efter regner og vanding mellem rækkerne af hvidløg skal du sørge for at løsne. I begyndelsen af ​​juni er det nyttigt at foder hvidløg med en opløsning af mullein eller kyllinggødning. I løbet af sommeren anbefales det at foder hvidløg to gange med mineralsk gødning.

  I sådan hvidløg, i modsætning til hvad der blev plantet i efteråret, vil vækstsæsonen stige med omkring en måned, men hovedet bliver større.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg kan ikke vokse god hvidløg. Måske årsagen til dette er sur jord?
  Konstantin Vladimirovich

  svar
  • OOO "Sad"

   Hvidløg, som løg, er meget følsom overfor jordens øgede surhed. I dette tilfælde falder udbuddet af nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium, molybdæn, bor og nogle andre elementer til planter. Derfor er det bedste for hvidløg sandede og lune jordarter med en neutral reaktion.
   Bemærk
   Jordens øgede surhed på stedet er angivet af planter der vokser på det - hestetail, hestesorrel, plantain, mynte.
   Selv en lille stigning i jordens surhedsgrad skader hvidløgene. I dette
   Hvis bladene bliver overfladiske, bliver farven lysegrøn, toppen bliver gul, og høsten er reduceret. Tung, flydende lerjord, hvor en skræl let kan formes, er uegnet til dyrkning af hvidløg. Hvidløg vokser godt på oversvømmelsesflader og drænet torvmarker, men modning er forsinket, og pærerne opbevares ikke i lang tid.
   Stærkt sure jordbund skal kalkes, og det skal gøres bedre under den tidligere kultur. Lime, sammen med gødning eller mineralgødning, bør ikke tilsættes, da dette øger kvælstoftab og reducerer assimilering af fosforforbindelser med planter.

   Om nødvendigt kan jord deoxideres umiddelbart inden plantning af hvidløg ved anvendelse af træaske. Kalciumindholdet i det afhænger af oprindelsen varierer fra 8 til 80%. Desuden er aske en værdifuld gødning, der indeholder en stor mængde kalium-, fosfor- og sporstoffer.
   Kalium i asken er til stede i form af karbonat eller kaliumchlorid, som opløses godt i vand og vaskes let ud af jorden. As hovednæringselementerne indeholder aske ikke kun kvælstof, en vandig opløsning af aske har alkaliske egenskaber, og dens anvendelse er derfor ret effektiv på sure og kaliumfattige sand- og sand-, mose- og engjord samt på drænet torvmarker.
   Årsag til afgrødefejl kan være en ubalance af næringsstoffer i jorden. Hvis hvidløg mangler noget ernæringselement, eller hvis det krævede forhold mellem dem er forstyrret, lider planten, høsten og dens kvalitet reduceres. Gødning af hvidløg er ikke kun nødvendig på fattige jordbund, men også på jord med rigelige næringsstoffer. 8 bør alligevel følge anbefalingerne fra eksperter.

   svar
 4. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  Ofte, selv inden nytår begynder hvidløgshoveder at spire, og jeg ved af erfaring, de kan ikke stoppes.
  Men indtil den grønne fjer nåede 1 cm, er hvidløg stadig spiseligt. Derfor forsøger jeg at bruge det hurtigere eller lægge bakker på 8-greens. Tænderne, der begynder at tørre og spire, kan rulles gennem en kødkværn, lægges i isbakker og frosne. Hæld derefter is hvidløg terninger i en pose og opbevar i fryseren. Når det er nødvendigt, skal du blot tilføje terningens 1-2 til den kogte skål.
  Du kan sætte den hakkede hvidløg i en krukke og hæld den på toppen.
  nogle vegetabilsk olie. Hvis du spredes denne masse på brød, viser det sig meget velsmagende og sund!

  Eller kog hvidløgsolie: knus (knus!) 5-7 fedter og hæld 0,5 l af solsikkeolie. Du kan også hugge hvidløg og tørre. Slip derefter på en kaffekværn og brug som krydderi, hvor du har brug for frisk hvidløg, for eksempel i hakket kød til koteletter.

  svar
 5. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  Mange gartnere, især begyndere, er bekymrede over spørgsmålet: hvad skal man gøre med spiret hvidløg? Ofte sker det, at selv inden vinterens begyndelse begynder hvidløgsklyven at spire eller forringes: de tørrer op, vokser mugne og ved høj fugtighed røber de.

  Jeg vil straks advare dig: Stop ikke med at begynde at spire hvidløg. Derfor, hvis det sker for mig, gør jeg det her: hvidløg, som begynder at tørre og spire, passere gennem kødkværn, læg i isterter og fryser. Derefter hældes hvidløg "is" bare i en pose og opbevares i køleskabens fryser. Sådanne terninger kan tilsættes til mange retter under deres forberedelse.
  Du kan gøre anderledes. Sæt den hakkede hvidløg i en krukke og hæld en lille mængde vegetabilsk olie på toppen. Det er godt at sprede brød med denne blanding.
  Jeg råder dig også til at lave hvidløgsolie. For at gøre dette skal du knuse (klemme) 5-7 tænder og placere sådan kage i en halv liter flaske solsikkeolie. Det vil få en behagelig smag af hvidløg og give det til kogte retter.
  Og til sidst hugge hvidløg og tør. Slip derefter på en kaffekværn, og brug som krydderi, fx tilsæt kød til kødboller.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.