2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  Ofte, selv inden nytår begynder hvidløgshoveder at spire, og jeg ved af erfaring, de kan ikke stoppes.
  Men indtil den grønne fjer nåede 1 cm, er hvidløg stadig spiseligt. Derfor forsøger jeg at bruge det hurtigere eller lægge bakker på 8-greens. Tænderne, der begynder at tørre og spire, kan rulles gennem en kødkværn, lægges i isbakker og frosne. Hæld derefter is hvidløg terninger i en pose og opbevar i fryseren. Når det er nødvendigt, skal du blot tilføje terningens 1-2 til den kogte skål.
  Du kan sætte den hakkede hvidløg i en krukke og hæld den på toppen.
  nogle vegetabilsk olie. Hvis du spredes denne masse på brød, viser det sig meget velsmagende og sund!

  Eller kog hvidløgsolie: knus (knus!) 5-7 fedter og hæld 0,5 l af solsikkeolie. Du kan også hugge hvidløg og tørre. Slip derefter på en kaffekværn og brug som krydderi, hvor du har brug for frisk hvidløg, for eksempel i hakket kød til koteletter.

  svar
 2. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  Mange gartnere, især begyndere, er bekymrede over spørgsmålet: hvad skal man gøre med spiret hvidløg? Ofte sker det, at selv inden vinterens begyndelse begynder hvidløgsklyven at spire eller forringes: de tørrer op, vokser mugne og ved høj fugtighed røber de.

  Jeg vil straks advare dig: Stop ikke med at begynde at spire hvidløg. Derfor, hvis det sker for mig, gør jeg det her: hvidløg, som begynder at tørre og spire, passere gennem kødkværn, læg i isterter og fryser. Derefter hældes hvidløg "is" bare i en pose og opbevares i køleskabens fryser. Sådanne terninger kan tilsættes til mange retter under deres forberedelse.
  Du kan gøre anderledes. Sæt den hakkede hvidløg i en krukke og hæld en lille mængde vegetabilsk olie på toppen. Det er godt at sprede brød med denne blanding.
  Jeg råder dig også til at lave hvidløgsolie. For at gøre dette skal du knuse (klemme) 5-7 tænder og placere sådan kage i en halv liter flaske solsikkeolie. Det vil få en behagelig smag af hvidløg og give det til kogte retter.
  Og til sidst hugge hvidløg og tør. Slip derefter på en kaffekværn, og brug som krydderi, fx tilsæt kød til kødboller.

  svar

Forlad feedback, kommentarer