Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Sidste år havde jeg en meget god afgrøde løg Stuttgart Riesen: plantet lidt mindre end 1 kg og grave ud 19 kg
  Og pærerne var alle som et valg: glat, stærk og absolut sund. Hun tørrede dem godt i solen og overførte dem derefter til loftet. Generelt forberedte jeg løg til opbevaring, som jeg altid gjorde. Og de indsamlede trofæer lå perfekt indtil nytår. Og så skete der noget med dem - de begyndte at rådne. Desuden forblev de øverste membraner på pærerne tørre, og alle indvendige sider af dem blev til en krummer. Hvad er rangeringen? Er dette en slags sygdom, der påvirkede løbens kvalitet, eller overtrådte jeg en eller anden opbevaringsbetingelse? Men når alt kommer til alt handlede jeg som sagt allerede efter de metoder, der allerede var udarbejdet ...

  Og jeg havde også et problem med kartofler. Sidste år var høsten meget dårlig, og knolde voksede klodset og med nogle vækster. Og da de senere begyndte at skære dem, var alt kødet i brune små pletter. Hvad skete der med mine kartofler? Hvem fortæller det? I øvrigt klemte hun det også på den sædvanlige måde - under skovlen, kastede løgskal, aske, rotet savsmuld, humus og knuste skaller ned i hullerne.
  Irene

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Løg Exhibitin er vokset fra frø. Jeg blødgør frøene, tag en plastflaske og en halv, afskær halsen af ​​1 / 3 flasken, lav huller i bunden, i stedet for dræning Jeg bruger et plastnet - pakning fra under kinesiske æbler. Jeg falder i søvn på 1 / 3 med købt jord, drys en hel pak frø (der er få af dem), vand det, drys det med samme jord, komprimere det og dække det med en snithals. Frøene spirer og vokser tykt, væggene på flasken forhindrer dem i at falde, og hvis de vokser ud, kan fjederen skæres.

  Så skar jeg flasken, trækker det hele ud, adskiller nettet fra bunden og planter plantene på havens seng. Rødder og top kan skæres. En seng i et par dage. Jeg vokser også porre.

  svar
 3. Raisa

  I de senere år er hvidløg falder fra hinanden i haven. Hvad er årsagen? Kan jeg bruge sådan hvidløg til plantning om vinteren?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Du kan bruge opdelte tænder til plantning - dette påvirker ikke spiring eller opbevaring af hvidløg. Et lignende fænomen sker, hvis planten er tør i tørke eller ikke har været opdateret i lang tid. Som følge heraf bliver "hælen", som tænderne er fastgjort til, for bred, så den kan ikke holde pærens form.

   Fold splittede fedter i en kasse, hold indendørs med konstant luftfugtighed. Gennemfør regelmæssigt en revision, fjernelse af alt det bløde og forkælet.

   svar

Forlad feedback, kommentarer