Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Løg Exhibitin er vokset fra frø. Jeg blødgør frøene, tag en plastflaske og en halv, afskær halsen af ​​1 / 3 flasken, lav huller i bunden, i stedet for dræning Jeg bruger et plastnet - pakning fra under kinesiske æbler. Jeg falder i søvn på 1 / 3 med købt jord, drys en hel pak frø (der er få af dem), vand det, drys det med samme jord, komprimere det og dække det med en snithals. Frøene spirer og vokser tykt, væggene på flasken forhindrer dem i at falde, og hvis de vokser ud, kan fjederen skæres.

  Så skar jeg flasken, trækker det hele ud, adskiller nettet fra bunden og planter plantene på havens seng. Rødder og top kan skæres. En seng i et par dage. Jeg vokser også porre.

  svar
 2. Raisa

  I de senere år er hvidløg falder fra hinanden i haven. Hvad er årsagen? Kan jeg bruge sådan hvidløg til plantning om vinteren?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Du kan bruge opdelte tænder til plantning - dette påvirker ikke spiring eller opbevaring af hvidløg. Et lignende fænomen sker, hvis planten er tør i tørke eller ikke har været opdateret i lang tid. Som følge heraf bliver "hælen", som tænderne er fastgjort til, for bred, så den kan ikke holde pærens form.

   Fold splittede fedter i en kasse, hold indendørs med konstant luftfugtighed. Gennemfør regelmæssigt en revision, fjernelse af alt det bløde og forkælet.

   svar

Forlad feedback, kommentarer