3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Anastasia Eduardovna Porozova, Ivanovo-regionen, Kineshma

  Er det sandt, at vi ikke må tillade druer at krybe langs husets vægge? Det siges at han kan ødelægge bygningen.

  svar
  • OOO "Sad"

   Jeg mener for huset, at en sådan fordeling af vin er uønsket. Øget fugtighed, skygge fra blade og skud, samt svag luftcirkulation vil påvirke husets væg, uanset om det er træ eller mursten. Men du bør have 8 i tankerne om, at de sydlige og sydvestlige vægge i huset skaber en øget temperatur baggrund for drueplanterne, hvilket er nyttigt, men det er nødvendigt, at de er placeret i en afstand fra væggen.

   svar
 2. Vaclav ZADRANOVSKY, vinproducent, Vinnitsa-regionen

  Jeg har længe hørt om det gode kvarter med byg og druer, og så blev jeg overbevist om dette på mine planter.
  Germinerende byg anvendes ikke kun til fremstilling af øl. Den samme egenskab ved at danne malt har længe været brugt af erfarne gartnere - de smider en håndfuld byg i et hul under druer eller en frugtplante. Og ikke nødvendigvis til dybden, så han kunne klatre. Det vigtigste er at komme til rodzonen af ​​frøplanter. Germinerende byg producerer stoffer, der stimulerer væksten af ​​druernes rødder og samtidig hæmmer skadelig mikroflora.
  Nu, når jeg planter druer, vil jeg helt sikkert tilføje håndfulde byg til 1-2-brønden. Kornene må ikke suge og ikke spire. Og hvis de alligevel proklyutsya til overfladen, gennem 1-2 uger beskåret spirer med en hakke og begravet i jorden. I intet tilfælde graver jeg op: de resterende rødder i jorden fortsætter med at "arbejde" til gavn for druerne.

  Og en mere: En erfaren dyrkere fortalte mig, hvordan han spirer stiklinger. Når det sætter dem i vand til spiring, nederst på skæren over buddet gør et hul et hul, hvor bygens frø sænkes. Resultatet er fremragende - rødderne dannes kraftigt og udviklet.

  svar

Forlad feedback, kommentarer