2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Det sker, at hvidløg, der er plantet før vinteren, får tid til at vokse til frost. Derefter for at beskytte planterne mod frysning, skyll sengene med savsmuld. Hvis vinteren ikke er meget snedækket, dækker jeg desuden sengene med granpote.

  svar
 2. Alexey Mikhailovich ZORIN

  Frem til midten af ​​december er det muligt at dyrke planter af traditionelle vegetabilske afgrøder ved hjælp af subwinter såningsmetoden. Jeg har gjort det i flere år nu og får altid stærke, hærde planter.

  I princippet gøres næsten alt som sædvanligt: ​​Jeg udfylder kimplanterne med frugtbar jord, laver riller, hvor jeg sår tørre frø af tomater, paprika, kål. Top støv dem med humus.

  Derefter falder jeg i søvn til toppen af ​​sneen og på det sted hvor det akkumulerer mest om vinteren, sætter jeg kasserne lige på jorden. Den anden betingelse - stedet skal beskyttes mod vindene. I begyndelsen af ​​marts overfører jeg taraafgrøder til et varmt rum og dyrker så planter som altid.

  Konstantin Vladimirovich

  svar

Forlad feedback, kommentarer