3

3 anmeldelser

 1. G. Ogneva Moskva-regionen

  Jeg hørte, at kartoflerne nødt til at plukke blomster, ellers vil høsten være lille. Hele sommeren brød ud, men i en busk tilbage. Og i efteråret bemærkede jeg ikke meget forskel ...

  svar
  • OOO "Sad"

   I mange videnskabelige forskningsinstitutter blev forsøgene udført, hvilket gjorde det muligt at definere afhængighed af produktivitet af en kartoffel ved fjernelse af sine blomster. Resultaterne af eksperimentet viste sig imidlertid at være meget modstridende: udbyttet var i gennemsnit 5%, hvilket kan være en statistisk fejl (i nogle tilfælde blev der også registreret negative resultater). Klima- og vejrforhold for en bestemt lokalitet og naturligvis kartoffelsorter har større indflydelse på renteniveauet.
   Derudover skal det bemærkes, at sandsynligheden for transmission af både identificerede og latente virusinfektioner under proceduren er meget høj.

   I. BELKINA, agronom

   svar
 2. Alexey Mikhailovich ZORIN

  For at knoldene skal være større, vil jeg ty til en simpel agroteknisk metode.
  En halv måned efter buskernes blomstring nikker jeg forsigtigt på plantens stilke. Dette fører til, at forbruget af toppe af næringsstoffer falder kraftigt, og alle "besparelser" er rettet mod en stigning i knolde. Resultatet er et øget udbytte.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.