5

Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Den ovennævnte del af reparationen hindbær skal skæres ved roden i det sene efterår. Det gør jeg bare, men jeg afskår kun en tredjedel af skud på en seng. Som følge heraf, næste år, i de første dage af juni bærer bær mod dem. Og i august modtager den primære høst af hindbærraps. Det viser sig, at vi samler duftende frugter fra begyndelsen af ​​sommeren til midten af ​​oktober, helt op til frosten.

  svar
  • OOO "Sad"

   Hvis reparationen hindbær er tilladt for to høstarter, bruger de første buske en masse styrke og næringsstoffer. Følgelig udvikler de i fremtiden mindre, den anden afgrøde giver mindre end de kunne. I dette tilfælde opnås bærene mindre, og de modner senere end forventet. Hvis du vil spise hindbær om sommeren, er det bedre at plante nogle buske af sommersorter.
   Nikolai CHROMOV, Cand. af videnskaber

   svar
 2. Nina

  For at beskytte sommeren hindbær mod svær frost samt pludselige temperaturændringer, når der ikke er nogen sne, hvert år i oktober, smutter jeg jorden under plantager. Takket være denne landbrugspraksis blev der dannet et godt frugtbart lag i min have. Hertil kommer, at hindbær giver mindre overvækst.

  I første omgang vandner jeg planterne godt for at mætte rødderne med fugt før dvaletilstand. Så er der et hus - tørv, humus, halmgødning med et lag i 5-7, se. Nogle gange fylder jeg den brugte savsmuld med en højde på 10-12, se - for 2-3 har de tid til at blive humus.

  Hvis der ikke er organisk materiale, kan du dække hindbær med spunbond: skære det i strimler med bredde 35-40 cm og læg på begge sider af hindbærrækken (kniv kanterne med en belastning).

  svar
 3. Anna Kudryavtseva

  På reparation hindbær sorter, Cap Monomakh i begyndelsen af ​​september opdagede mærkelige "panicles" (se foto). Hvad er det her?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Din hindbær er påvirket af en uhelbredelig virussygdom. Det er bedre at grave op sådanne planter (og alt i nærheden af ​​dem) og straks ødelægge dem.

   Ren og alle ukrudt vegetation i nærheden. For hindbærbuske, sunde ved første øjekast, se næste sæson: Hvis sådanne blomsterstandarter dukker op igen, skal du ødelægge ALLE buske uden undtagelse sammen med de unge. Til reproduktion hindbær fra denne side ikke bruge. Og i børnehaven, hvor de købte denne hindbær, køb ikke bedre noget andet.

   svar

Forlad feedback, kommentarer