Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Irina Egorova, Soligorsk

  Vil vodka hjælpe med at vokse velsmagende persille?

  Jeg læser det, hvis du efter såning persillefrø skal kaste en seng af fortyndet vodka (100 ml per 10 l vand) - den grønne bliver hurtigere og stærkere. Er det sandt?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Metoden beskrevet af forfatteren er meget populær blandt gartnere. Det er ikke kun egnet til persille, men også til dillfrø og koriander. Hvis der efter udsåning 1 -2 er udført "fuld" vanding (10 l per 1 m2), vil planterne blive vist på 5-7 dage tidligere, fordi alkohol opløser de æteriske olier, som frøene er dækket af. Forresten bemærker gartnere: Hvis der efter fremkomsten af ​​skud hver anden uge vandet grønnerne med denne opløsning vokser det velsmagende, bliver ikke syg, vokser ikke groft og genopretter sig hurtigt efter skæring.
   Nikolai CHROMOV

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg dyrker persille hele året rundt: om sommeren i landet, om vinteren på vindueskarmen. Min kærlighed til denne plante er ikke tilfældig: duftende persilleblade hjælper mig med at skabe kulinariske mesterværker og vigtigst af alt at forblive ung og smuk.

  Fra de friske blade af denne krydrede urt forbereder jeg en mirakuløs maske, der øjeblikkeligt forbedrer hudens udseende, glatter fine linjer, gør huden blød, fløjlsagtig og elastisk. For at gøre dette skal du finhugget persillebladeene, ælte i en træmørtel og blande med varm yoghurt. Ved hjælp af mel, bringer jeg gruel op til konsistensen af ​​tyk cremefløde og anbringer det til ansigtets og nakkens rensede hud. Når masken tørrer, genopfrisker jeg laget, holder det i alt 20-30 minutter, og vask det derefter af med varmt vand uden sæbe.
  Hvis du pludselig har disse ekstra pund, sidde på en kost, men husk først om persille. Fra hendes blade forbereder jeg en afkogning, som hjælper med at tabe hurtigere. Det reducerer appetitten, fjerner sig fra kroppen
  ki og toksiner og eliminerer puffiness. For at gøre dette mash friske hakkede blade i mush, tag 2 Art. l. råvarer og hæld 0,5 l varmt vand. Indhold tomlyu i et vandbad 15 minutter, derefter afkøles og filtreres. Afkog på 0,5-glas Jeg tager 3 en gang om dagen i 20-30 minutter før et måltid.

  Det vender hurtigt kroppen slank og lys.
  Jeg bemærkede at tage persille bouillon hjælper med at slippe af med hovedpine, der regelmæssigt plager mig på grund af det øgede intrakraniale tryk. Til dette formål arrangerer jeg nogle gange nogle få dage min "persille" -terapi ifølge ovenstående opskrift, selvom jeg ikke vil tabe sig. Der er ingen spor af hovedpine.
  Irina V. KUDRINA, byen Voronezh

  svar

Forlad feedback, kommentarer