2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Hvad kan dyrkes på jordbærsbed efter fjernelse af gamle bærplanter?
  Mikhail Nikolaevich

  svar
  • OOO "Sad"

   Efter bortskaffelsen af ​​jordbærplantagen er det nødvendigt at være opmærksom på jordens tilstand, fordi den efter en sådan brug er meget udtømt, mættet med forskellige slags skadedyr og patogener, skadelige rodsekretioner. I dette tilfælde er panacea for alle ulykker såning olieholdige radise.

   Efter forberedelse af jorden beskrevet ovenfor kan du såge kålafgrøder i haven: for eksempel daikon og pekingkål. Oplevelsen af ​​en sådan udvikling af stedet viste gode resultater: rødderne var af meget høj kvalitet, peking blev bundet af anstændige hoveder, selv om afgrøden måske er højere, hvis du dyrker denne afgrøde, ikke ved at så i friland, men gennem frøplanter. Det ser ud som om der ikke er nogen problemer med udviklingen af ​​planterne af radise, spinat, kohlrabi kål (igen gennem plantager).

   svar

Forlad feedback, kommentarer