2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  Efter flere mislykkede forsøg lykkedes det mig stadig at vokse en busk, der hedder "gumi" i min have. Ofte kan du finde et andet navn til denne plante - den mangesidede blomster. Ifølge herbalists indeholder bærene af denne wonder-busk essentielle aminosyrer til mennesker, og te fra bladene kan behandles forkølet. Jeg besluttede at kontrollere, om denne meget "sucker" er så nyttig.

  Men først skulle vi på en eller anden måde få materialet til dyrkning.
  Jeg skrev ud frø i kataloget. Desværre, da jeg startede frøplanter, spredte ikke et af de plantede frø fra mig, selvom jeg gjorde alt strengt i overensstemmelse med instruktionerne. Selvfølgelig var jeg ked af det, fordi der blev brugt meget arbejde og penge, men jeg læste ikke mine hænder og bestilte frøene igen.
  Det var nødvendigt at studere egenskaberne ved denne plante i forskellige kilder for at være klar til sine "luner". Oplysninger om nødvendigheden af ​​obligatorisk stratificering (udsættelse for kulde, som efterligner overvintring) af sugende flerfarvede frø viste sig at være meget nyttige. Først efter en sådan procedure sporer frøene sig.

  Under stratifikationen fulgte jeg de råd, jeg vil dele med læsere. Vi skal bruge et stykke birkkul, sand og en plastikbeholder. Det er nødvendigt at hælde koldt kogt vand i andre retter og sug stengummien i en halv time. Mens frøene af sukkermultipolouren samler fugt, skal du knuse et stykke birkekul i pulver, fjerne frøene fra vandet, rulle ind i det og lade dem tørre. På dette tidspunkt er det nødvendigt at forberede sandet. Det skal kalcineres og tilsættes lidt kogt vand, så det er vådt, men ikke vådt.
  I plastbeholderen skal du lave et hul til luftudveksling og derefter fylde halvdelen af ​​sandet der, læg så frøene, dække dem med det resterende sand og sæt dem i. Ved starten af ​​det sene efterår blev jeg begravet
  dette skib i haven på det sted, hvor vand ikke akkumuleres i foråret.
  Så snart jorden optøede, gravede han straks op frøene, så de ikke ville spire. Og så sået på frøplanter. De resulterende kimplanter blev plantet i en afstand på ca. 2 m fra hinanden i et godt oplyst område. Han gravede pits om 60 dybt, se, lavet gødning der: træaske og organisk materiale. Roten af ​​den begravet til en dybde af 8 cm og sørg for at den ikke rører gødningen. Efter plantningen opretholdt han jordens fugtighed, ukrudt, løsnet, generelt set tendens til som sædvanlig.
  Ja, processen med at vokse gumi var besværlig, men nu er vi forsynet med bær, der er meget velsmagende og sunde.

  svar
 2. Nikolay ERMIKOV

  De første frø af tyggegummi (sigtende blomster), som jeg såede, kom ikke op. Det viser sig, at før de såes, skal de gennemgå stratificering.
  For at starte, gennemblødt stenene i en halv time i koldt kogt vand. Et stykke birkekul knust i pulver, hvor han derefter rullede frø. Mens de tørrede, opvarmede de flodsanden og tilsatte noget kogt vand for at holde det fugtigt (men ikke vådt!). I plastikbeholderen lavede han huller til luftudveksling, dækkede halvdelen af ​​sandet der, lagde de frø, som han "dækkede" med det resterende sand og dækkede det med et låg.

  I det sene efterår begravede jeg det i en have på et forhøjet område. Om foråret, så snart jorden blev optøet, gravede han en beholder og plantede de spirede frø i et drivhus som almindelige frøplanter. Planterne transplanterede i det åbne område en måned efter at de havde dannet en 3-4 skyde.

  svar

Forlad feedback, kommentarer