1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Sergey APAKOV, Penza-regionen

    Kohlrabi: vintering i sandet
    I de senere år er Kohlrabi buske blevet plantet i haven af ​​20-30. Denne kål styrker immunforsvaret, hvilket er meget vigtigt om vinteren. Men før vinteren behøver det stadig at blive bevaret, og der er en mening blandt gartnere, at kohlrabi er dårligt opbevaret. Jeg var overbevist om, at det ikke var det.

    Jeg lagrer de sene kulturer Giant eller Violetta, der er vokset til 7-9 cm i diameter. Større er virkelig dårligt opbevaret og dårligt spiseligt. Afskåret bladene og rødderne fra den valgte stebleplod, fjern jorden og tørret. Læg derefter Kohlrabi løst i en trækasse, jeg falder i søvn med tørt sand og transporterer det til kælderen. Der er kål opbevaret næsten hele vinteren.

    svar

Forlad feedback, kommentarer