6 anmeldelser

 1. Л. Пенкина Ленинградская область

  Впервые собираемся хранить урожай на даче. Начнем с яблок. Немного страшно, потому что бываем там зимой очень редко. Посоветуйте, как сохранить урожай.

  svar
  • OOO "Sad"

   Если вы храните яблоки не в городской квартире, а на даче, в специально оборудованном помещении, не забывайте наведываться туда с ревизией.
   Помните, что для многих сортов оптимальная температура хранения -0-3°, относительная влажность – 85-90%. При минус 2°яблоки начинают замерзать, поэтому в преддверии сильных холодов утеплите, если надо, помещение, плотно закройте все люки и отдушины. При необходимости воспользуйтесь электрообогревом, но строго соблюдайте правила техники безопасности.

   Однако и в теплом помещении яблокам некомфортно. Они быстро перезревают, а при чрезмерной сухости увядают. Для понижения температуры хранилище аккуратно проветривайте, старайтесь не допускать образования конденсата на плодах.
   Кстати, повышенная влажность – одна из основных причин загнивания плодов и появления у них неприятного привкуса. Поэтому тщательно проверяйте хранящиеся плоды. Загнившие сразу же удаляйте, а побуревшие используйте для компотов и повидла.

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Ægeltræ pludselig "forkælet." Hvad er sygtræ (se billede)? Hvad skal man gøre
  Alla solgt

  svar
  • OOO "Sad"

   - Fotografiet viser tegn på et kompleks af sygdomme, der påvirker bladene på æbletræet: scab, brown spot. Efter bladets fald var det vigtigt at skrabe og fjerne alle de faldne blade og behandle træerne 8-10 med en opløsning af ammoniumnitrat (800-10OO g for 10 1 vand).
   For at afhjælpe situationen næste sæson, har du brug for:

   - sprøjt æbletræer med 3% opløsning af Bordeaux-blanding (300 g per 10 l) i det tidlige forår (selv inden knopperne svulmer)
   - Sprøjt fungicid- og insekticidbeholderblandingen før blomstringen (for eksempel Fundazol + Novaction, ifølge instruktionerne);
   - efter blomstring behandle Azofos fungicid (ifølge instruktioner).

   svar
 3. Helena

  I år bærer Kovalenkovskoye æblesortet frugt for første gang. Frugterne er saftige, meget smukke, men en plet vises. Hvad er det?

  svar
  • OOO "Sad"

   - På æblet, den første fase af rot. Hvilken en, det er umuligt at fortælle fra billedet (dette er det samme, hvis du viser en blå mærke på din hånd og spørger, hvad du rammer med).
   For at forhindre rotting af æbler skal man beskytte træer mod skorpe og phyllossticose, da det er på grund af udviklingen af ​​disse svampesygdomme, som rotner oftest forekommer. Efter faldende blade spredes træerne i haven med en opløsning af urinstof (50-70 g pr. 10 l vand).
   Den anden grund til frugtens nederlag - mangel på sporstoffer i træernes ernæring (oftest - calcium). I løbet af frugtvækstperioden bruger du 2-3-bladplader (på blade) med et kompleks af mikroelementer (Kemira, Criston, Ecolist) eller calciumnitratopløsning (10-30 g pr. 10 l vand).

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.