1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg vil gerne dele, hvordan jeg er relativt billig (og tidligt!) Voksende unge kartofler.
  Vi har en lille have tæt på huset, lige nok til de mest nødvendige grøntsager. Nå er der også pærer, æbler, ferskner, kirsebær, kirsebær, abrikoser, blommer, ribs, hindbær, mange blomster og 16 druesorter på trellis. Derfor plante vi ikke kartofler, ingen steder. Men en ung kartoffel du vil have! Så til vinteren køber vi 4-5 kartofler, vi tager som regel, som sælgerne siger, Bellarozu - den er stor, lyserød, og spirerne er kun øverst.

  Og nu, hvor jeg forbereder mad, afbrød skud med papirmasse lag 2-3 cm, tager en lavvandet plastkasse, tilslørede film, der ikke lækker, og hæld et lag af fugtig savsmuld (5-6 cm).
  Jeg lægger disse skårne stykker, pulveriseret med aske, direkte på savsmuld (tættere på hinanden) og drys det på toppen med samme våd savsmuld. Efter at have færdiggjort det første lag sætter jeg den anden og sætter kassen i korridoren eller på den varme veranda, selv i køkkenet - generelt hvor der er plads.
  Jeg starter disse procedurer umiddelbart efter nytår, om to måneder bliver skudene trukket ud på 4-5, eller endda på 6-8, se
  og erhverve et rigt rodsystem. Og i begyndelsen af ​​marts, når jorden opvarmer, tager jeg kasserne udenfor i to dage for at få skyderne brugt til solen. Grave op sengene på at gøre Hoe groove dybde af bajonet spade, hver 60-70 cm sættes en håndfuld løg skræl og aske, og de spreder mine fluffy klumper. Mellem dem - to kornkorn. Igen, med en hakke, laver jeg den anden fur, hvorfra jeg forsigtigt scoop op jorden på den første, som om hylle stolons af fluffy klumper med blade. Så plantes jeg også den tredje fur, sætter små buer og dækker med et dækkende materiale fra returfrostene.
  En uge senere begynder kartoflerne at vokse sammen, i april blomstrer de, og i maj underminerer vi allerede nye kartofler! Det undergraver - vi vælger store, så vi vand, og små vokser yderligere.

  svar

Forlad feedback, kommentarer