3

3 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  SÆRLIGHEDER OPHOLDET UNDER SNØG
  I foråret, for ikke at købe gulerødder i butikken, men for at feast på den, som du vokser på stedet, anbefaler jeg dig at lade en havudsigt uåbnet fra efteråret. Skær gulrotens toppe og drys med et par centimeter jord. I en sådan lyst gulerødder vinter godt og indtil foråret forbliver frisk og saftig. Så snart sneen smelter, graver jeg op guleroden. Lagrede gulerødder perfekt!

  svar
 2. Olga Patrusheva, Kaluga

  Når jeg dyrker grøntsager, foretrækker jeg at bruge kun økologisk. Under guleroden, for eksempel i efteråret, laver jeg kompost med en hastighed på 8 kg pr. 1-firkant. Efter foråret gravering bliver den befrugtede jord løs og luftig - rødderne som denne og kærlighed.

  I foråret bringer jeg kun aske-1 kg aske på 1-firkanten. m. Og om sommeren fodrer jeg gulerødder tre gange. 1-th tid i slutningen af ​​juni - en opløsning af infusion af kyllinggødning. Fortynd det i forhold 1: 10 og lad det gå i 2 dage. Så tilføjer jeg igen vand (ifølge den gamle ordning - 1: 10) og vand planterne under roden. Jeg ser at løsningen ikke kommer på bladene - selv i en sådan koncentration kan det medføre forbrænding.

  Jeg bruger 2 top dressing i juli - nældeuddrag. Nettle insisterer 3 dag og fortyndes til en lysegrøn farve.
  3- Jeg spiser den mest enkle - jeg sprer asken mellem rækker og vand.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  I år fejrede gulerødden på fest for øjnene. Jeg har allerede beregnet, hvor meget plads i kælderen jeg skal tildele for det, men en dag ser jeg ud, og nogle af landingerne er pludselig faldet. Jeg begyndte at samle den op og fandt ud af, at nogen havde hentet rødderne. Nå, hvad betyder "nogen"? En mole, ingen andre, hvor mange højder gravede. Men min datter ankom, undersøgte grundigt alt og sagde: "Mor, dette er et andet dyr. Molen i en mink er meget mindre, og den behøver ikke rodafgrøder, fordi den jager med biller og larver. "

  Her blev jeg overrasket! Jeg begyndte at se forsigtigt på udgravningsbevægelserne, og når jeg så en ubudne gæst. Åh, og frygt-elsker! Han synes at have ingen næse! I stedet er en slags fortykning, som en økse. Så jeg kaldte dette monster "sledgehammer." Forklar mig, vær venlig, kære gartnere, hvem er det her og hvordan man kører ham ud af min have! Jeg begynder at frygte for kartoflerne, som jeg vil plante i den nye sæson. Måske spredes nylonnettet først under de nedbrudte knolde (jeg dyrker kartofler under halm)? Eller for sådanne skabninger er ikke en barriere?

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.