1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

    I år fejrede gulerødden på fest for øjnene. Jeg har allerede beregnet, hvor meget plads i kælderen jeg skal tildele for det, men en dag ser jeg ud, og nogle af landingerne er pludselig faldet. Jeg begyndte at samle den op og fandt ud af, at nogen havde hentet rødderne. Nå, hvad betyder "nogen"? En mole, ingen andre, hvor mange højder gravede. Men min datter ankom, undersøgte grundigt alt og sagde: "Mor, dette er et andet dyr. Molen i en mink er meget mindre, og den behøver ikke rodafgrøder, fordi den jager med biller og larver. "

    Her blev jeg overrasket! Jeg begyndte at se forsigtigt på udgravningsbevægelserne, og når jeg så en ubudne gæst. Åh, og frygt-elsker! Han synes at have ingen næse! I stedet er en slags fortykning, som en økse. Så jeg kaldte dette monster "sledgehammer." Forklar mig, vær venlig, kære gartnere, hvem er det her og hvordan man kører ham ud af min have! Jeg begynder at frygte for kartoflerne, som jeg vil plante i den nye sæson. Måske spredes nylonnettet først under de nedbrudte knolde (jeg dyrker kartofler under halm)? Eller for sådanne skabninger er ikke en barriere?

    svar

Forlad feedback, kommentarer