1

1 Kommentar

 1. Boris

  om vinter hvidløg ...
  Så snart han er klar, renser jeg 5 land på banen, så lægger jeg det under badets tag til tørring i 5-6 uger. Umiddelbart, inden for en time efter høstning af hvidløg, er sengen hakket og sået med havre: Jeg laver tværgående furer med en dybde på 1-1,5 cm (afstanden mellem foderene på 15 cm) og lægge havrefrøene ud. Jeg falder i søvn med jorden og hæld masser af vand fra en vandkande eller slange med fin regn.
  Sot vinter hvidløg 5-15 oktober. På plantedagen skærer jeg havre på 3-5 cm fra jorden med saks, lægger den øverste afskårne side og sæt hvidløg i rækken af ​​havre, hvorefter jeg lægger en seng af den øverste skåret havre - til opvarmning og snedretholdelse.

  I foråret, så snart hvidløgene vokser med omkring 10 cm, tager jeg lægen fra havens senge, vand den med urinstof (2 sc. L. På 10 liter vand), og hvis vejret er tørt, vandner jeg det igen med rent vand, så jorden er mættet med fugt på 15- 20 se. Når vandet er absorberet, er sengen (gangen) løs - jeg har en smal 10 rake cm bred. I løbet af sommeren løsner jeg stadig tre eller fire gange (især efter regn), jeg vand moderat i varmt vejr en gang om ugen. Så igen fjerner jeg den modne hvidløg, harve og så havre, men jeg så havre til det sted, hvor hvidløgene voksede. Kort sagt, mine hvidløg og havre skifter steder hvert år, der er ingen mulighed for at udføre en anden afgrøde: der er lille jord.
  Jeg graver aldrig en havudsigt med en skovl, jeg har bare det, så mit land er løs, og det bliver bedre og bedre hvert år!

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.