3

3 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Hvis æbletræet er barket

  Under beskæringen af ​​æbletræerne fandt de, at barken blev afskallet på en stor del af bagagerummet, og under det var trævoksende passager. I begyndelsen af ​​april rensede de dette sted til sundt træ, behandlede det med dichlorvos, og dækkede så såret med et tyndt lag af havekriger. Det hjalp!
  lilje

  svar
 2. I. Vinnikova Tambov-regionen

  For at reducere højden af ​​æble sorter Cinnamon striped, 2 for et år siden, udførte vi beskæring efter alle reglerne. Brancherne fortsætter dog med at trække højt. Hvad skal man gøre nu?

  svar
  • OOO "Sad"

   Efter al sandsynlighed var trimmen for stærk. Og ved den stærke beskæring af kronens øvre del reagerer træerne ved massiv dannelse af kraftige hurtigt voksende skud på stederne at skære store grene. De kaldes tops eller wenders, de zhiruet på bekostning af rødderne, "programmeret" til den gamle krone og søger at genoprette balancen mellem "verschki og rødder".
   Disse fedtstoffer medfører blandt andet skade på den fremtidige høst. De slags spise det op, sandsynligvis, deres andet navn, toppen, kom herfra. Problemet med cubing er typisk ikke kun for kanelstrimmel, men også for mange sorter af æbletræer, derfor er det nødvendigt at slippe af med toppe. Før du begynder lignification, bryde dem ud eller skære dem af med en bueformet kniv.

   Vær opmærksom på at i modsætning til dem, der er fjernet det følgende år, kan nye toppe blive vist. Fjern dem også. Det er kun i det tredje år i kampen med lupus, at det kan stoppe eller blive ubetydeligt.
   L. KALUGINA, agronom

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.