1 Kommentar

  1. Irina KOROZA, Molodechno

    Tidligere blev løg på fjer jaget væk på forskellige måder: i kasser med jord, i kopper vand. Men disse metoder tager meget plads. Derfor fortsatte jeg med at søge efter muligheder - og fundet en mere passende måde.

    Pærer rengøres af overskydende skum, og efterlader kun tætmonterede tørvægt. Løghals cut til skuldrene. Hæld kogende vand over savsmuld, dække med låg og lad dem køle af. Tøm vandet, gentag proceduren. Jeg lægger et lag våd savsmuld 2-3 tyk i en gennemsigtig, slidstærk taske.

    Tryk forsigtigt pærerne i fyldstofet, tryk dem forsigtigt fast. Forlad ved siden af ​​batteriet. Spray regelmæssigt med vand fra en sprøjteflaske. Når alle de frie pladser ved siden af ​​vinduerne er optaget af frøplanterne, hænger jeg posen med løg på et varmt og lyst sted. Enkel og bekvem!

    svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.