Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Natalia KARKACHEVA, kunst. Taman, Krasnodar Territory

  Barberbenet er specielt smukt om efteråret - de røde frugter hænger som kranser, og de mørkegrønne blade bliver lilla. Den første jeg har optrådt barbær Thunberg. Den er modstandsdygtig over for sygdom og tørke, uden at klare jordbunden, og tolererer nemt en haircut. I modsætning til den almindelige barbær er det mere vinterhærdet. Sandt er hans bær uspiselige.
  Hun plantede barber i foråret, på samme datoer som vinmarker.

  Han kan ikke lide at kramme, så han plantede sig tilbage fra andre planter på 1,5. Saplingen vandede regelmæssigt, indtil den voksede, det vil sige indtil den skød rod. Nu vandrer jeg busken kun efter blomstring og i en lang sommer tørke. På grund af for høj fugtighed i barberfruen kan frugt falde for tidligt.
  I koldere regioner, hvor sommeren er våd og ikke for varm, kan barbæren rammes af rust.

  Her er det nødvendigt at bruge et fungicid. For at sikre en vellykket overvintring i efteråret under en grundig gravning af stamcirkel, anvender jeg organisk gødning. På grund af den tornede beskæring bruger jeg ganske sjældent - jeg fjerner kun brudte og tørrede grene.
  I år vil jeg plante en almindelig barbær eller beskostochkovy barbær, så du ikke kun kan overveje skønheden, men også nyde lækre frugter.

  svar

Forlad feedback, kommentarer